Skip to main content

Design Sprint

Google Design Sprint giver brugbare løsninger på komplekse problemer.

Kontakt

Jens Poder, innovationsdirektør

Kan vi virkelig udtænke en løsning på et komplekst problem på bare fem dage? Ja, det kan vi med Google Design Sprint. Med Design Sprint laver vi en prototype på en uge, som vi ovenikøbet får testet på rigtige brugere. Det går stærkt – og vi er vilde med det. Det bliver du også.

Design-sprint-proces-1-1

 

Når vi laver Design Sprint samler vi alle relevante aktører på tværs af virksomheden eller organisationen, så vi undgår silotænkning. Og så går vi ellers i gang. Vi er også vilde med data, så vi kigger i dem på forhånd, så vi ved, hvor skoen trykker.

Fem dage med fuld fart på

Design Sprint er innovationsproces, hvor vi løser et stort, komplekst problem og får testet idéen af. Det dedikerede team kommer i gennem nedenstående faser.

    1. dag: Map

    2. dag: Sketch

    3. dag: Decide

    4. dag: Prototype

    5. dag: Test

Når de fem dage er gået, har medarbejderne udviklet en implementérbar løsning på et ofte kompleks problem. Det ville under normale omstændigheder have taget uger måske endda måneder.

 

En af fordele ved Design Sprint er, at løsningen bliver udviklet af medarbejderne selv, som også vælger, hvilken løsning de vil arbejde videre med og få testet.

Kontakt

jens-poder-460x329
Jens Poder
Innovationsdirektør

jp@peytz.dk
+45 7220 0110
+45 2172 8882 

Publiceret 22. februar 2023