Digital strategi

Vi hjælper dig med at lave en digital strategi,
så du får resultater

Skrevet af

Claus Sølvsteen, partner

Vi er et digitalt bureau med dybe rødder i kommunikation. Det har du brug for. For uanset om du sælger idéer, medlemskaber eller paraplyer, så skal du kommunikere noget til nogen – og det er vi eksperter i at hjælpe med.

Vores erfarne konsulenter benytter gennemtestede processer og har flere end 300 kundecases i bagagen. De hjælper dig med at stille skarpt på de vigtigste forretningsmål, kunder og målgrupper.

  • Vi afdækker, hvad du skal sige til hvem, hvor og hvornår
  • Vi bygger løsningen
  • Vi måler effekten og justerer

Analyser

Vi begynder gerne med at skabe indsigt. Her analyserer vi dine tal (vi elsker tal) og taler med dine kunder, borgere eller medlemmer (vi elsker mennesker) for selv at forstå – og for at få dig til at forstå endnu bedre. Vi træffer sammen beslutninger baseret på adfærd.

Vi kigger på din SEO, din SEM og dine resultater. Vi er stærke tilhængere af datadrevne beslutninger, og ja, vi kan godt lide at udfordre.

Planer

Så lægger vi en plan for at folde din fortælling ud. Det kan være i form af en egentlig strategi, eller “blot” et skarpt koncept. Det handler om at få dine brugere til at elske at gøre det, du gerne vil have dem til. Sammen bliver vi helt skarpe på, hvad vi skal gøre, hvorfor og hvordan.

Vi arbejder med Business Model Canvas, Value Proposition, Pretotyping og målbare KPI’er.

Vi inddrager også vores teknologiske kompetencer, fordi budskaber, kanaler og teknologi hænger tæt sammen i vores verden.

Design

Design er et vigtig parameter i at få brugeren til at gøre, som vi vil. Design skal skabe overblik, understøtte brugerrejser og iinformationflows. Derfor er design først og fremmest brugeroplevelse også kaldet UX, eller User Experience.

Det grafiske design pakker den effektive brugeroplevelse smukt ind og er en æstetisk nydelse.

CMS

Som oftest udvikler vi en eller flere digitale løsninger for vores kunder, ofte med et CMS.

Vores flere end 40 professionelle udviklere har bygget landets største CMS-installation for DR i Drupal og mange hundreder små og mellemstore sites i Drupal, WordPress, TYPO3 og Umbraco.

Vi arbejder med Pattern Lab og InVision, så du kan se hele frontenden virke, før vi begynder at kode funktionaliteten.

Når standard CMS’er ikke rækker, bygger vi specialudviklede applikationer til både mobiler, tablets og desktop.

Løbende optimering

Digitale løsninger bliver aldrig færdige, fordi både teknikken og dine brugeres adfærd hele tiden udvikler sig.

Løsningen skal passes, KPI’erne skal måles og din SEO, SEM, Nyhedsbreve og Marketing Automation skal overvåges og justeres.

Det hjælper vi dig naturligvis med.

Claus_Sølvsteen
Claus Sølvsteen
Partner

cs@peytz.dk
+45 7220 0101
+45 2222 9042

 

(Opdateret 11. maj 2022)

Publiceret 30. marts 2021