Managed private cloud

Kontakt

Henrik Mee-Løvgreth, head of DevOps and Operation

Dansk hostet

Managed Kubernetes as a service

Kubernetes er efterhåndet blevet de-facto platformen for moderne container orkestrering. Vi tilbyder en fuld managed dansk hostet Kubernetes container platform til din container baserede applikation. 

Du kan betragte det som en slags Kuberentes hotel, men vi kalder det Kubernetes as a service. På mange måder minder det om den service mange af de store Cloud providers AWS, Google og Azure tilbyder, bare hotet på dansk jord og administreret af dansk personale.

Du får fuld adgang til controlplane via Kubectl, og der er persistent storage via NFS Volumes claims, HA  Proxy load balancing, og mulighed for at bruge Certificate manager inde i dit Kubernetes cluster.

Clusteret er ikke delt med andre, og du kan få fuld adgang til hele clusteret. 

Vi sikrer oppetid, patching og vedligehold, og du kan skalere op efter behov med en enkelt henvendelse. 

Mange års erfaring

Vi har arbejdet professionelt med Kubernetes i mange år, både i public clouds som managed eller unmanaged Kubernetes clustere, men også on-premise Kubernetes clustre.

Vores systemadministratorer er vant til at arbejde med Kubernetes, og vores udviklere arbejder med det til daglig. 

Hvis du har behov for at øge kompetenceniveauet hos dine egne udviklere, kan vi også tilbyde struktureret undervisning for både Systemadministratorer og udviklere. 

Vil du vide mere?

Ring til Ulrik og hør hvordan du kan komme i gang med Private Cloud.

Ulrik Saxkjær-Ahmed
Ulrik Saxkjær-Ahmed
Kontaktdirektør, Cloud
+45 4263 3022 / usa@peytz.dk

Vil du høre mere om Private Cloud?

Complayance-1

Complayance

I samarbejde med Implement og Pouls Schmith - Kammeradvokaten, har Peytz udvilket en række mobilapps som understøtter læring gennem leg konceptet.