Hvad er HubSpot?

Med HubSpot er dine kunder i fokus. Både de potentielle og de eksisterende.

Skrevet af

Bo Mikael, kontaktdirektør

HubSpot er et online marketing-, salgs-, og service-software. Alle værktøjer og funktioner på HubSopt-platformen er til for at hjælpe dig med at vækste din forretning.  

HubSpot er derfor til dig som enten allerede har eller ønsker at drive din forretning online. HubSpot’s online platform er bygget op omkring et klassisk CRM. Det er brugervenligt og kræver ikke en stor teknisk forståelse for at kunne udnytte mulighederne i HubSpot universet.  

Inbound marketing og HubSpot går hånd i hånd, fordi HubSpots software er bygget til at konvertere anonym trafik til varme leads og derefter til betalende kunder 

Så hvad er HubSpot egentlig?

HubSpot har forskellige moduler, som er stærke hver for sig, men super effektfulde sammen. HubSpot platformen indeholder: 

 • HubSpot CRM
  Dit online kundekartotek til at holde styr på dine relationer og kontaktoplysninger. Her har vi skrevet om, hvad HubSpot CRM indeholder + hvilke fede features, der følger med.
  Dit kunde-kartotek forbliver gratis – uanset hvilke andre moduler, du bruger.

 • HubSpot Marketing Hub
  Få mere ud af din trafik med marketing automation og leadgenerering. Du kan opsætte landingpages, skrive artikler, håndtere sociale medier og styre dine digitale annoncer.

 • HubSpot Sales Hub
  Få det fulde overblik over leads, lukkede/åbne salg og automatisér mødebookinger. Det er også her, at du kan oprette salgsfremmende email-flows og automatiske processer til at samle viden om dine kunder.

 • HubSpot Service Hub
  Her bevarer du de gode relationer til dine kunder med god kundeservice via online support, chat og videndeling. Målet er at gøre dine kunder til gode ambassadører for dit brand.

 • HubSpot CMS Hub
  Drag-and-drop editor til indholdsproduktion,  SEO-anbefalinger og visuelle temaer til  layout.

Med HubSpot får du altså samlet alt det praktisk omkring dine aktiviteter på én platform, så du i stedet kan koncentrere dig om strategi og udvikling.

Få en demo af HubSpot i dag

Vil du vide mere?

Vi er HubSpot certified solution partner og kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvordan HubSpot kan skabe værdi for dig. 

Kontakt os for en uforpligtende snak.

bo-mikael-460x329
Bo Mikael 
Kontaktdirektør

bm@peytz.dk
+45 7220 0121
+45 2890 1992 

(Opdateret 20. september 2021)

Publiceret 19. marts 2021