Havner dine systemgenererede mails,
hvor de skal?

Skrevet af

Jesper Goos, partner

Forventer dine modtagere vigtige mails fra dig? Få et teknisk pålideligt mailsystem, der sikrer, at dine modtagere altid får den nødvendige kommunikation fra dig.

De usungne mail-helte

Vi kender alle markedsførende nyhedsbreve – de gør også alt, hvad de kan for at fange din opmærksomhed – men de mindre højtråbende transaktionsbaserede mails er mindst ligeså (hvis ikke mere) essentielle, for det er dem, der understøtter interaktionen med din slutbruger. Det kan være ordrebekræftelser, fakturaer, flybilletter, glemte kodeord, påmindelser og meget andet.

Som forbrugere er vi afhængige af at modtage denne type mails på en pålidelig, sikker og hurtig måde, så vi i det daglige ikke hindres i at udføre vores arbejde, og vi i det private hurtigt og nemt kommer videre med det, vi skal lave.

Får modtageren ikke disse mails, fordi de fx havner i spam-folderen, kan det være kritisk for, om dine brugere vælger at benytte dine produkter og services en anden gang

Peytz Send løser problemet

Vigtigheden af at sende transaktionsbaserede mails, der ankommer til modtageren efter hensigten, vokser støt, og dine brugere forventer i højere og højere grad, at mails, teknisk set, bliver leveret professionelt.

Det er vi kommet med en helt særlig løsning på – nemlig vores nye selvstændige mailsystem Peytz Send, som er til dig, der stiller krav til teknikken bag udsendelsen af transaktionsbaserede mails, så de finder vej til din bruger – hver gang.

Personlig rådgivning

Med Peytz Send får du personlig rådgivning på baggrund af dine behov og udfordringer, så du trygt kan stole på, at dine modtagere altid får dine mails.

Pålidelige, sikre og hurtige mails

Peytz Send er baseret på samme teknologier som Peytz Mail, vores nyhedsbrevssystem, der har udsendt mere end 8 milliarder mails for vores kunder. Vi har dermed stor erfaring med mail som kanal i den digitale forretning. Peytz Mail understøtter også transaktionsbaserede mails og bruges af flere af vores nuværende kunder.

Peytz Send er et afprøvet og driftsikkert system, så ønsker du monitorering og sikkerhed for levering af dine mails, er Peytz Send den oplagte løsning.

Vil du vide mere om Peytz Mail?

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig snarest. 

Vil du vide mere?

Kontakt Jesper Goos for at lære mere om mulighederne med Peytz Send.

jesper-goos-460x329

Jesper Goos
Partner

jgo@peytz.dk
+45 7220 0101
+45 2190 1476

(Opdateret 14. juni 2021)

Publiceret 29. marts 2021