AI - Vi har prøvet værktøjerne og læst internettet, så du kan blive up to date!

Morgeninspiration hvor vi tager pulsen på alle de nye AI værktøjer

Morgeninspiration

Rentemestervej 56C, 2400 Kbh. NV

På denne morgeninspiration møder du 

Laust Jørgensen, CEO hos Peytz – part of iO, der vil give dig seneste nyt om AI. Vi kommer til at arbejde med de nyeste AI værktøjer til content creation og kigge nærmere på Bard og ChatGPT.

1. Technology -- Websites-1-1

Med afsæt i den seneste morgeninspiration om Digitale Tendenser, vil Laust den 13. april kigge på hvordan AI-billedet ser ud netop nu. Du vil få en gennemgang af latest-and-greatest AI-værktøjer samt hands-on viden om, hvordan du får størst mulig udbytte af AI som f.eks. Bard og ChatGPT. 

Laust har brug tid på at dykke ned de forskellige værktøjerne, der findes - forhåbentlig er Bard udkommet i Danmark, og den nyeste version af ChatGPT4, så vi sammen kan teste dem i plenum, afprøve deres kvaliteter og diskutere, hvordan de nye AI muligheder kommer til at påvirke vores arbejdsliv.

AI, ChatGPT og Bard er på alles læber - og det er ikke helt uden grund. Bare i 2023 er der lanceret flere nye tjenester og indgået vigtige partnerskaber; ChatGPT kommer til at lancere betalingsversionen ChatGPT 4,  Microsoft har indgået partnerskab med OpenAI og Google kommer med deres modsvar til ChatGPT, Bard.

Mulighederne er uendelige - udover generative AI findes der nu også løsninger, der kan skabe eller redigere videoer, udarbejde illustrationer, præsentationer og genere kode - og vi har sikkert kun set toppen af isbjerget.

Speakers

På denne morgeninspiration møder du CEO Laust Jørgensen, der vil give dig et indblik i AI og de mange muligheder, der kommer i fremtiden.

Laust Jørgensen 460x329
Laust Jørgensen
CEO
+45 72 20 01 01 / lj@peytz.dk

Det her er relevant for dig, hvis du er:

  • Marketingchef
  • Kommunikationschef
  • Ansvarlig for digitale udviklingsprojekter
  • Digital chef

Praktisk

  • Vi mødes hos Peytz, Rentemestervej 56C, 2400 Kbh. NV
  • Det hele sker den 13. april 2023
  • Der er kaffe og croissanter fra 8.30.
  • Vi slutter præcis 10.45
  • Det er gratis

Vores gratis morgeninspirationer er fortrinsvis for nye og eksisterende kunder. Vi forbeholder os derfor retten til at afvise andre.

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder ved arrangementet. Billederne vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede billeder. Peytz forbeholder sig retten til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.