Sociale Medier

Brug din data - det betaler sig

Kontakt

Simon Kragballe Rasmussen, Social Media Specialist

Vi tager udgangspunkt i dit behov

Vi tror ikke på "one size fits all". Derfor tager vi altid udgangspunkt i dit behov, når vi laver løsninger til Sociale Medier. 

Vi udvikler strategi, identificerer målgrupper, matcher dem med engagerende indhold, der konverterer – alt sammen med afsæt i dine behov.

Vores specialister er certificerede og altid opdateret på den seneste viden.

Data: Vores bedste ven

En god strategi og SMARTe mål er alfa og omega for at skabe succes på de sociale medier. 

Vi strategiudvikler altid med afsæt i eksisterende viden og data. Vores erfaring viser nemlig, at vi forkorter vejen til det ønskede mål ved at udnytte den viden, som vi allerede har. Og så mindsker det chancen for tilfældigheder og dermed chancen for at fejle. 

Indhold, der konverterer

Vi har mere end 30 års erfaring med udvikling af opmærksomhedsskabende og engagerende indhold for virksomheder og institutioner i alle størrelser. Derfor bilder vi os selv ind, at vi ved hvordan man forvandler passive brugere til aktive ambassadører. 

ROI og afrapportering

Når vi er kommet igang, holder vi dig opdateret gennem let forståelige rapporter. Det er også vores udgangspunkt for at vurdere, justere og effektivisere kampagner løbende. 

Vi bestræber os altid efter at skabe resultater med langsigtet effekt. Derfor er vores rapporter til for at gøre dig klogere, så den indsamlede data kan bruges til efterfølgende kampagner. 

Og så opsætter og eksekverer vi altid kampagner på dine platforme – for andet ville da være helt tosset.

Er du klar til at høre mere?

Tag kontakt til Simon. Han bider ikke, og inviterer gerne på en kaffe.
Simon-2
Simon Kragballe Rasmussen
Inbound Specialist
+45 50 50 57 89 / skr@peytz.dk

Udfyld nedenstående formular. Så kontakter vi dig.