Workshop: Få succes med din brugerinddragelse

Workshop med konkret sparring til netop dit projekt

Workshop

Rentemestervej 56C, 2400 København NV

Denne workshop er for dig, som allerede er i gang med brugerinddragelse og brugerundersøgelser og derfor gerne vil have sparring og input. Der er et meget begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu, hvis du vil være sikker på at få en plads.

3. Workshop - Make your user involvement successful-1

Du ved, at brugerinddragelse er afgørende for at få succes med dine digitale løsninger. Men du ved også, at det kan være tidskrævende og bøvlet, og at det ikke altid er lige nemt at omsætte brugernes input til konkrete indsatser.  

På denne workshop får du vores bedste tips til, hvordan du kan effektivisere brugerinddragelsen med for eksempel et brugerpanel, tidlige ‘quick and dirty’-test og online tænke højt-test.

Workshop-formatet gør det muligt for dig at få konkret sparring til, hvordan du får mest mulig værdi ud af dine brugerundersøgelser, og hvordan du sikrer, at brugerne inddrages kontinuerligt.

Speakers

På denne eksklusive workshop vil vores ekspert i design og UX, Creative direktør Randi Hovmann, give dig sparring på dine igangværende brugerundersøgelser og komme med tips til, hvordan du videreudvikler din brugerinddragelse.
rho
Randi Hovmann
Direktør, Creative
+45 72 20 01 01 / rho@peytz.dk

Tilmeld dig workshoppen her