Skip to main content

Airofit

Sådan hjalp vi Airofit med at få mennesker i topform.

Regulator og tilknyttet app

Gennem det seneste halve år har vi, i samarbejde med Airofit, arbejdet på en app, som gør det muligt for brugerne at optimere deres fysiske form markant.

 

Airofit består af et mundstykke med regulatorer og en tilknyttet app. Gennem guidede vejrtrækningsøvelser i forskellige sværhedsgrader, guides sportsudøvere til bedre respiratorisk styrke, lungekraft, iltning af blodet og dermed også bedre fysisk og psykisk ydeevne. Og man behøver ikke gå ned i fitnesscentret for at træne med Airofit.

Sammenspil mellem enheder og design

Når man har at gøre med en fysisk enhed, der skal virke real-time med en app, er det afgørende at de to enheder spiller sammen. Succeskriteriet bestod derfor i at skabe et digitalt produkt, som var i overensstemmelse med den fysiske enhed – altså et produkt som fremstår moderne, effektivt og sporty.

Udgangspunktet for designet har været at genskabe den følelse det fysiske produkt giver, ligesom brugeroplevelsen har været i fokus.

React Native

Appen er udviklet i Facebooks open source framework React Native, som gennem en microchip placeret i den fysiske enhed, modtager datapunkter, der simultant analyseres og illustreres hos forbrugeren, som løbende kan følge, udvikle og tilpasse sin performance.

 

Du kan læse meget mere om, hvordan Airofit virker her.

Brug for hjælp til dit næste projekt?