Skip to main content

Cloud & hosting

Digitale forandringer, der giver mening

Kontakt os

Peytz cloud løsninger

Nogle kalder det Digital Transformation, men hos Peytz kalder vi det digitale forandringer, der giver mening. Vi er eksperter i at udvikle, migrere og drifte applikationer og services. Og vi rådgiver vores kunder til at vælge den bedste cloud løsning for dem, hvad enten det drejer sig om Public Cloud via AWS eller Peytz Private Cloud.

 

Peytz tilbyder både Public og Private Cloud løsninger til vores kunder, men hvilken cloud løsning, der er bedst, afhænger af forskellige parametre og prioriteringer om f.eks. datasikkerhed, performance, omkostninger, tilgængelighed og skalerbarhed.

 

Læs mere her.

EU

baseret datacentre

+500

løsninger i drift

ISO

compliant

Public Cloud

Sandsynligvis er jeres virksomhed allerede delvist Cloud baseret, eller måske er I kun lige startet på migreringen mod en moderne skalérbar cloud løsning. Vi kan hjælpe jer uanset, hvor på rejsen I er. Vi er mangeårig AWS partner og har hjulpet mange virksomheder med at få det fulde potentiale ud af deres cloudløsninger. I en moderne og skalerbar infrastruktur kan Peytz uvildigt rådgive, hvilken type Cloud der er den bedste til at køre jeres respektive applikationer.

Private Cloud

GDPR, Compliance eller andre kriterier kan medføre et behov for at have din egen private Cloud, på dansk grund. Vi tilbyder at migrere, overvåge og drifte din danske cloud via vores managed Kubernetes løsning, som giver fuld adgang til at hoste Docker containers lokalt.

CMS Hosting

Vi driver flere end 500 kundeløsninger. Vores kunder sætter især pris på vores høje oppetid, den effektive support og en problemfri skalering, når trafikken peaker. De er især glade for, at de kan vælge danske udviklere og systemadministratorer, samt servere, der er placeret i Danmark. For at sikre korrekt håndtering af persondata, jævnfør GDPR, indgår vi databehandleraftaler ud fra Dansk Erhvervs standardaftale.

Cloud adoption

De fleste virksomheder er helt eller delvist i Clouden. For at realisere det fulde cloud potentiale er det essentielt, at systemerne er sat korrekt op, og at brugerne er opmærksomme på, hvordan de skal bruge systemet. Hos Peytz tilbyder vi en lang række kurser, hvor du kan lære dine IT systemer bedre at kende.

Morgeninspiration -1

Morgeninspiration

Kom og bliv inspireret – helt gratis

Deltag i én af vores mange Morgeninspirationer og bliv inspireret og opdateret inden for forskellige digitale områder.

Se forårets program og tilmeld dig her

Vil du høre mere om vores hosting og cloud it løsninger?

Vi opdaterer dig på det nyeste inden for cloud og hosting. Læs mere her.