Cloud & Hosting

Peytz Cloud

Få drift og vedligeholdelse af applikationer og services i public cloud eller CMS hosting på dansk jord. Vi har mange års erfaring i drift af website samt opsætning og styring af AWS Public cloud. Vi tager ansvaret for driften af din løsning.

EU

baseret datacentre

+500

løsninger i drift

ISO

compliant

Public Cloud

Sandsynligvis er jeres virksomhed allerede delvist Cloud baseret, eller måske er I kun lige startet på migreringen mod en moderne skalérbar cloud løsning. Vi kan hjælpe jer uanset, hvor på rejsen I er. Vi er mangeårig AWS partner og har hjulpet mange virksomheder med at få det fulde potentiale ud af deres cloudløsninger. I en moderne og skalerbar infrastruktur kan Peytz uvildigt rådgive, hvilken type Cloud der er den bedste til at køre jeres respektive applikationer.

Private Cloud

GDPR, Compliance eller andre kriterier kan medføre et behov for at have din egen private Cloud, på dansk grund. Vi tilbyder at migrere, overvåge og drifte din danske cloud via vores managed Kubernetes løsning, som giver fuld adgang til at hoste Docker containers lokalt.

CMS Hosting

Vi driver flere end 500 kundeløsninger. Vores kunder sætter især pris på vores høje oppetid, den effektive support og en problemfri skalering, når trafikken peaker. De er især glade for, at de kan vælge danske udviklere og systemadministratorer, samt servere, der er placeret i Danmark. For at sikre korrekt håndtering af persondata, jævnfør GDPR, indgår vi databehandleraftaler ud fra Dansk Erhvervs standardaftale.

Cloud adoption

De fleste virksomheder er helt eller delvist i Clouden. For at realisere det fulde cloud potentiale er det essentielt, at systemerne er sat korrekt op, og at brugerne er opmærksomme på, hvordan de skal bruge systemet. Hos Peytz tilbyder vi en lang række kurser, hvor du kan lære dine IT systemer bedre at kende.

Cases & artikler

Vi opdaterer dig på det nyeste inden for Cloud og Hosting.
Få viden om emnerne eller dyk ned i vores cases.

Vil du høre mere om Cloud og Hosting?

Vores certificeringer

image

AWS Advanced Technology Partner

image

Google Cloud Partner

image

ISO 27001/2 Certified

image

Authorized Docker Consulting Partner

image

Microsoft Azure Partner

scrum-org-logo-E434EBC60F-seeklogo.com

Scrum Certified

Acquia-Certification-Badge

Acquia Certified