Skip to main content

Viden fra Peytz – part of iO

Her på siden finder du e-bøger, whitepapers og andet spændende content, der forhåbenligt gør dig klogere.

Skærmbillede 2024-04-18 kl. 08.48.18

Drupal 10

Drupal udmærker sig ved at være open source, har høj skalerbarhed og muligheden for at udvide systemet med mange forskellige moduler og plugins.

Drupal er under konstant udvikling. Den seneste version af Drupal, Drupal 10, kommer med adskillige forbedringer og nye funktioner. I dette whitepaper fortæller vi dig, hvorfor du skal opgradere til Drupal 10, og hvordan du nemt kan skifte til denne version med lidt hjælp fra Peytz.

Skærmbillede 2023-11-02 kl. 19.57.00

UX-research

Har du ambitioner om at forbedre konverteringsraten på din digitale platform? UX-research er en af de mest effektive måder at øge din konverteringsrate, men det er ikke kun, når du udvikler en ny platform, at du bør anvende UX-research, det kan også sagtens bruges, når eksisterende websites og apps skal forbedres.

Men hvornår er UX-research et nyttigt værktøj? Og hvorfor er det vigtigt at investere i UX-research? Det og meget mere kan du læse om i dette whitepaper, hvor vi også buster 5 myter om UX-research.

AI forside

AI

AI Large Language Models, som ChatGPT, har potentialet til at åbne en verden af muligheder, ikke mindst når det kommer til SEO og SEA. Efterhånden som disse værktøjer bliver mere udbredte, bliver det også klart, at de bliver mere komplekse systemer og at de kommer med en lang række muligheder. Derfor er det vigtigt, at man som virksomhed forstår deres potentiale og begrænsninger, før man begynder at arbejde med dem.

I dette whitepaper diskuterer vi udviklingen af disse modeller samt deres anvendelser og begrænsninger. Kort sagt: alt, hvad du har brug for at vide om AI og Large Language Models lige nu.

Skærmbillede 2023-08-21 kl. 12.23.16

Customer Data Platforms (CDP)

En Customer Data Platform indsamler dine kundedata fra forskellige platforme, ensretter dem så de kan give dig et 360° overblik.

I dette whitepaper har vi samlet alt, der er værd at vide om en CDP. Du får viden om hvordan du implementere en CDP i din organisation, hvad du kan opnå med en CDP og hvilke betingelser der er for at få det fulde udbytte af en CDP.

Skærmbillede 2023-10-11 kl. 15.55.22

Composable Commerce: hype or here to stay?

Composable commerce gør dig i stand til opbygge en platform med præcis de funktionaliteter som giver dine brugere den bedste brugeroplevelse. På den måde vil din virksomhed skabe tilpassede og unikke kunderejser på tværs af flere kanaler, for at øge jeres konkurrencemæssige fordele. Men det kan vise sig at være noget af en udfordring for dem, der stadig anvender traditionelle platforme.

I øjeblikket sker der en rivende udvikling indenfor composable commerce og i kølvandet på det opstår der nye og større udfordringer. Bliv klogere på composable commerce i dette whitepaper.

Digital Transformation

Successful digital transformation

Digital transformation handler om at integrere digital teknologi i alle områder af virksomheden, og på den måde fundamentalt ændre den måde, man arbejder på for at leverer øget værdi til kunderne. Det er en stor udfordring for mange virksomheder, men ikke desto mindre vigtigt for at kunne tilbyde en bedre service til deres kunder.

I dette whitepaper gennemgår vi fem almindelige faldgruber, som vi støder på i forbindelse med digital transformation, og giver dig råd om, hvordan du undgår dem.

SEO forside

The complete SEO guide

SEO, eller søgemaskineoptimering, er essentielt for den moderne virksomhed. 80% af internetbrugerne kommer aldrig længere end til den første side med søgeresultater og derfor bør du sikre dig, at din virksomhed vises dér. Det afhænger dog af en lang række faktorer f.eks. strukturen på dit website, dit indhold og dine links.

Men hvordan ser en idiotsikker SEO-strategi ud? En, der får dig til tops i søgeresultaterne? Det forklarer vi i dette whitepaper, hvor du også bliver klogere på hvordan du kan bruge indhold og søgeord med succes, hvilke aspekter, der er vigtige, og om den seneste udvikling inden for SEO, så du kan distancere dig fra dine konkurrenter.

Headless

Headless

Med Headless CMS adskiller du din backend fra din frontend, og får dermed mulighed for at levere tilpasset indhold til dine forskellige kanaler. Men hvad betyder det helt præcist? Og kan din virksomhed håndtere kompleksiteten i et headless-system?

I dette whitepaper kigger vi nærmere på headless og guider dig gennem dine første skridt i den headless verden. Du bliver klogere på hvad headless er og hvornår en headless-tilgang er bedst for din virksomhed.

Alternativer til GA4 forside

Alternatives for Google Analytics 4

Hvor godt kender du egentlig Google Analytics 4? Når vi taler webanalyse, er Google Analytics et af de mest anvendte webanalyseværktøjer. Men hvilke alternativer findes der egentlig til GA4?

I dette whitepaper kan du blive klogere på hvorfor du måske skal vælge et alternativ til Google Analytics 4 og vi kigger på forskellige alternativer til Google Analytics 4.

MACH forside

MACH

MACH - hvordan ved du, om det er det rigtige for din virksomhed? Microservices, API-first, Cloud-native SaaS og Headless har sikret sig deres plads blandt digitale udviklingsprojekter. Begreberne har eksisteret i nogen tid og er allerede ret velkendte, men paraplybetegnelsen MACH er ny. Vil det snart blive nævnt i samme åndedrag som Cloud og SaaS? Og hvornår vil det være værd at investere i MACH?

I dette whitepaper kan du blive klogere på MACH, og du får 7 spørgsmål du bør stille inden du beslutter, om MACH er det rigtige for din virksomhed.

GA4 forside

Getting started with Google Analytics 4

Google Analytics 4 har flere nye features herunder skalérbarhed, privacy-centreret måling, machine learning og udvidelse af platformens integrationsfunktioner. Det gør GA fuldt fremtidssikret - og det vil du også være, når du har læst dette whitepaper.

I dette whitepaper kan du læse mere om Google Analytics 4, forskellene på Universal Analytics og Google Analytics 4, hvordan du kommer i gang med Google Analytics 4, hvordan du opretter en Google Analytics 4-ejendom og hvilke konsekvenser der er ved at skifte til GA4.

Skærmbillede 2024-01-05 kl. 10.31.37

Welcome to the platform revolution! 21 tips about DX & UX

Både brugeroplevelse (UX) og udvikleroplevelse (DX) er afgørende for at differentiere din digitale løsning fra dine konkurrenter. Men hvordan tager du effektivt skridtet fra en platformstrategi til en vindende UX og DX?

Den vigtigste faktor for succes er, at du formår appellerer til de rigtige brugere og tilfører værdi ved at løse problemer, tilbyde bekvemmelighed eller introducere nye tjenester. Det gør du ved hjælp af en stærk UX og DX.

Dette whitepaper giver dig 21 konkrete, praktiske tips om UX og DX, som vil hjælpe dig med at skabe unikke digitale oplevelser for dine brugere.