Skip to main content

Cobblestone

Cobblestone ville gerne give sine brugere en helt ny generation selvbetjeningsværktøjer. Peytz har leveret selvbetjening siden starten.

Ejendomsadministration i skyen

Cobblestone ville gerne give sine brugere en helt ny generation selvbetjeningsværktøjer. Virksomheden er vokset fra at være administrator af en håndfuld ejendomme til at være en af de største spillere på den danske scene for boligadministration. I dag har Cobblestone en bred portefølje af selskaber indenfor fast ejendom.

 

Peytz har leveret selvbetjening for både bestyrelse og beboere i de forskellige foreninger siden starten. I 2019 var tiden kommet til at give det hele en overhaling. 

 

Ud fra de mange erfaringer Cobblestone og Peytz medarbejdere har opbygget gennem de seneste 15 år, definerede vi de mange ønsker til en helt ny generation selvbetjeningsværktøjer.

Peytz har i kraft af sit lange engagement med Cobblestone opbygget en særdeles god forståelse for de komplekse problemstillinger.

 

Rasmus Juul-Nyholm, Adm. direktør Cobblestone

Skalérbar og driftsstabil

Cobblestone har stor succes, og det var derfor vigtigt at udvikle en platform som er skalérbar og driftsstabil, men samtidig økonomisk. Valget faldt på en mikroservice arkitektur, hvor de enkelte funktioner i Cobblestones portefølje af applikationer er udviklet selvstændigt. 

 

Det giver mulighed for at skalere de enkelte funktioner selvstændigt, så når mange fx skal godkende regninger, kan denne applikation skaleres individuelt, og i perioden med generalforsamlinger, kan applikationen bag dokumentarkivet få flere ressourcer.

 

Centralt i løsningen er styring af brugere, roller og rettigheder. Her sikres, at de rigtige brugere har adgang til de relevante data for den ejendom de bor i, eller er i bestyrelsen for, og med de rettigheder, der hører til deres funktion. 

AWS

For at sikre maksimal skalerbarhed og for at kunne justere kapacitet efter behov, faldt valget på en ren AWS løsning med brug af S3 som file storage, RDS som database og heftig brug af køsystemet SQS. 

 

Computing platformen skaleres og styres via Kubernetes, som er state-of-the art container orkestrering. 

AWS migreringen har givet en markant lettere daglig systemadministration, idet der ikke længere skal vedligeholdes fysiske maskiner hos Cobblestone, og der kun betales for den kapacitet der er brug for.

Resultat

Resultatet blev en skalérbar og driftstabil selvbetjeningsløsning.

Selvbetjeningen har givet Cobblestones medarbejdere mere tid til at varetage centrale opgaver, i stedet for at skulle finde dokumenter, rapporter og andet materiale fem til bestyrelsesarbejder og generalforsamlinger.

 

De færdige løsninger giver Cobblestones brugere mulighed for at varetage mange af de daglige opgaver, bestyrelse og beboere i en andelsboligforening skal løse. Herunder dokumentvisning, beboerlister og økonomidata for de enkelte foreninger.

Brug for en gennemtænkt Cloud-løsning?