Skip to main content

Nyt site til FINANS IMPACT på kun 4 uger

JP/Politikens Hus kom til Peytz i oktober 2022 og bad om hjælp til at udvikle et site til den nystiftede pris FINANS IMPACT. Udfordringen var, at der var kort deadline og Peytz’ WordPress team måtte derfor handle hurtigt.

Baggrund

 

FINANS IMPACT er en nystiftet pris, der udgives af FINANS og har til formål at hylde danske virksomheder, der skaber forandringer og sætter et positivt aftryk på den verden, vi lever i.

JP/Politikens Hus, som udgiver FINANS, bad Peytz om at udarbejde et site til FINANS IMPACT. Kunden kom selv med en brand-guide og havde også selv udarbejdet et design til forsiden. Med afsæt i en workshop, forside-designet og brand-guiden gik vores WordPress-afdeling i gang med at udvikle det endelige site.

Resultat

 

På under 3 uger kunne vi præsentere et færdigudviklet site til kunden, på trods af ikke at have et udførligt design at bygge efter. Med afsæt i forside designet og brand-guiden formåede vores frontendere at videreføre designet til de resterende elementer på sitet, så det ikke gåes på kompromis med FINANS Impact’s visuelle identitet.
 
Det giver en stor grad af fleksibilitet for de content ansvarlige medarbejdere hos JP/Politikens Hus, der selv skal stå for alt indhold, enkelt og nemt kan tilføje forskellige typer af content til de forskellige sidetyper uden at gå på kompromis med virksomhedens design-guide.
 
Når der arbejdes med block-elementer, er det nemt at rykke elementer rundt og redigere dem som individuelle blocks, hvilket giver en enorm fleksibilitet og ikke låser de content-ansvarlige til en specifik templates. En anden og meget væsentlig fordel er, at alle elementer kan genbruges, så de kan anvendes og kombineres i det uendelige i takt med at sitet skal opdateret og tilpasses.

Om FINANS IMPACT

 

FINANS IMPACT er tre priser, der uddeles i samarbejde mellem erhvervsmediet Finans og KPMG. Det er en uafhængig jury, som er ansvarlig for vurdering af de nominerede kandidaterne samt den endelige kåring af vinderne.

 

Prisen har til formål at anerkende de virksomheder, der gør en forskel og prisen giver fremsynede virksomheder mulighed for at sprede deres budskaber i bl.a. pressen.

Jyllands-Postens Fond

 

Peytz har en samarbejdsaftale med JP/Politikens Hus, der betyder at vi løbende hjælper med at løse forskellige opgaver.

 

Senest har vi i 2023 assisteret med et nyt site til Jyllands-Postens Fond. Jyllands-Postens Fond stod selv for hele designet og Peytz har således assisteret med et multisite i Wordpress. Vi har været ind over både front-end og back-end, og sikret et super fleksibelt site med frit styret elementer, der kan genbruges til andre kampagner eller sites.