Skip to main content

Cloud Hosting

Vi hoster +500 kundeløsninger på vores hosting platform

Kontakt os

Peytz cloud hosting

Vores kunder sætter især pris på vores høje oppetid, den effektive support og en problemfri skalering, når trafikken peaker. Når det handler om personhenførbare data, er de glade for, at de kan vælge udviklere og systemadministratorer inden for EU.

 

Vi tilbyder cloud hosting i EU. Vores danske hostingplatform er opbygget efter best-in-class principper, og efter de gængse standarder for webhosting. Vi har automatiseret alting og har processerne på plads.

Det giver høj oppetid og tilfredse kunder - Helt simpelt.

Enterprise CMS hosting
 

Fuld redundans
Al hardware er redundant, vi har “no single point of failure”. Datacenter er hos et nationalt netværksknudepunkter og direkte forbundet til alle tilgængelige ISP’er. Her er 4 kilder til elektricitet (to forskellige kraftværker plus egne UPSer og nødgeneratorer).

 

Enterprise features
Oppetid måles på applikationsniveau, ikke blot på hardware. GDPR scanner til at foregribe personfølsomt datalæk. Overvågning af OS, alle services samt din applikation.

 

Vi tager ansvaret
Lad os stå for drift, vedligeholdelse, opdateringer, hardware, sikkerhed, så du kan fokusere på din forretning.

 

Backup & Recovery
Daglig incremental backups af produktionsdata til krypterede servere i EU med backup i 6 måneder. Årlig disaster recovery test af setup.

 
ITIL Baseret helpdesk & support
 Vores procedurer er bygget op omkring ITIL, og vi tilbyder 24/7 overvågning og fejlfinding på hostingen af dit website.
 

Vores IT Service management er bygget op omkring Jira Servicedesk, og sikrere dig at du altid kan få hjælp med driften af dit website.

Vil du vide mere om vores hosting?

WordPress hosting

WordPress er et af de hurtigst voksende CMS'er. Vi er specialister i at udvikle, vedligeholde og hoste WordPress sites, så du sikrer dit at dit website altid svarer, lynhurtigt er opdateret og tilgængeligt.

Drupal hosting

Drupal er kongen indenfor OpenSource enterprise CMS'er. Vi har over 10 års erfaring i at drifte store Drupal websites, og kan garantere højt oppetid, og hurtige svartider. Vi ved hvordan Drupal reagere, også under høj belastning, og vi har helt styr på alt fra Varnish cache til load balancing.

TYPO3 Hosting

Det dansk udviklede CMS TYPO3 kan være lidt af en mundfuld at hoste. Det er typisk brugt i større installationer, og kræver en del viden om optimering for at sikre performance. Vores CMS driftsplatform sikrer dig hurtige svartider på dit TYPO3 site. Fuld integration til Varnish og Redis caching.