UX & Servicedesign

Fundamentet i alle succesfulde digitale løsninger

Kontakt os

Kontakt os

Som designbureau ved vi, at UX er en hjørnesten i alle digitale løsninger, fordi det sikrer, at brugerens behov opfyldes. Vores UX-designere bygger klikbare prototyper, der giver sammenhængende og anvendelige services, som brugeren har lyst til at interagere med.

UX - User Experience

UX er grundstenen i alle succesfulde digitale løsninger, hvad enten det er websites, apps, elementer eller komponenter. Det er i UX design-processen, at strategien bliver udfoldet, og det er her, alle diskussioner og muligheder bliver afprøvet og visualiseret. 

Som digitalt designbureau har vi stor erfaring med at bygge klikbare prototyper, som vi opbygger trin for trin, således at alle projektdeltagere kan følge med i, hvordan ideerne bliver indbygget i den kommende løsning. Prototypen fungerer som den fælles forventningsafstemning mellem forretning og brugere, mellem designere, udviklere og fagkompetencer. Godt UX design sikrer sammenhængende og anvendelige services som brugeren har lyst til at interagere med.

Servicedesign

Servicedesign er fundamentet for at skabe digitale services, der skaber gode brugeroplevelser. Vi anvender servicedesign i vores strategiske processer og som grundlæggende metode i vores afklarende workshops.

Servicedesign handler om at planlægge og visualisere brugeroplevelse og forretningsbehov, og består af et stort sæt af metoder, som vi udvælger fra til hvert enkelt projekt. Servicedesign er glimrende til strategisk afklaring, innovation, idégenerering, brugerinvolvering og visualisering af kontaktflader og brugerflader.

Skal vi tage en uforpligtende snak om UX og servicedesign? Udfyld formen her, så kontakter vi dig.

Cases