Skip to main content

Skræddersyede mobilapps

Hos Peytz udvikler vi mobile apps, som skaber værdi både for dine brugere og din forretning.

Mobilapps er en fast del af vores hverdag og kører på alt fra vores mobiltelefoner til tablets og i vores biler. Selv om man som bruger kan få adgang via nettet kan en app give en mere smidig og skræddersyet brugeroplevelse. Sammenlignet med webbaseredeløsninger giver apps adgang til en lang række enhedssensorer og dermed en mere smidig brugeroplevelse. 

Fordele ved mobileapps

Større engagement

Din målgruppe bruger i gennemsnit 3-6 timer om dagen på deres mobile enheder, 10% af det foregår på nettet og 90% i apps. Integration af push-meddelelser og lokationsbaserede udløsere gør brugerne opmærksomme på ting, der sker i nærheden og fremmer yderligere app-interaktioner. Disse egenskaber giver en flere mulighed med apps med højere engagement og interaktivitet end med en webløsning. Konverteringsraterne for shopping-apps er oop til 3 gange højere sammenlignet med det mobile web. 

 

AI-funktioner på enheden

Moderne smartphones har AI-aktiverede processorer, så de kan udføre specifikke AI use cases direkte på enheden uden behov for en dedikeret backend. Mere avancerede AI-scenarier kan opnås ved at integrere serverbaserede AI-løsninger.

 

Eksempler på AI-muligheder på enheden:

  • Tale-til-tekst, tekst-til-tale, tekstanalyse
  • Billed-, tegnings- og ansigtsgenkendelse
  • Analyse af sundhedsdata og mønstergenkendelse

 

Adgang til en bred vifte af sensorer

Moderne smartphones har en lang række sensorer, f.eks. kamera, lidar, NFC, Bluetooth, GPS og meget mere. Det gør det muligt at skabe unikke og innovative løsninger på problemer, som ikke kan løses på samme måde på nettet. Ved at kombinere disse muligheder med vores UX-, design- og backend-færdigheder, kan vi finde frem til de mest ideelle løsninger.

Hvordan kan Peytz hjælpe?

Hos Peytz har vi mange års erfaring inden for mobiludvikling. Vi har udviklet apps til mange forskellige brancher, lige fra applikationer til Danmarks største boligsite, komplekse interne procesværktøjer til uddannelsesapps til studerende og IoT-løsninger.

Vores teams er eksperter i at forstå dine forretningsbehov, nedbryde dem til mål og udforme en realistisk plan for at nå i mål. Baseret på dine krav og ønsker finder vi ud af, hvad der skal være på plads for at nå de planlagte mål, hvilket f.eks. omfatter app-arkitektur, backend-infrastruktur, integration af forretningssystemer, tilgængelighed og teststrategier. 

Seks parametre, der sikrer en vellykket app-udvikling

 

Mobildesign & UX

Vores team af designere har specialiseret sig i at skabe smukke og intuitive mobilapp-designs. Vores team arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at dit design er i overensstemmelse med dit brand og opfylder dine brugeres behov.

Platformsudvikling

Vi er specialiserede i iOS- og Android-appudvikling og forstår hver platforms unikke funktioner og krav. Det giver os mulighed for at skabe effektive brugeroplevelser og optimere på både ydeevne og funktionalitet.

Kvalitetssikring

Vi anvender avancerede værktøjer og metoder til at identificere eventuelle problemer eller fejl, der kan påvirke brugeroplevelsen. Med vores hjælp kan du være sikker på, at dine mobilapps vil være pålidelige, funktionelle og brugervenlige.

Sikkerhed og privatliv

Med vores ekspertise inden for mobilsikkerhed og privatliv implementerer vi de nødvendige foranstaltninger for at beskytte din app og sikre sikker datakryptering, brugergodkendelse og overholdelse af privatlivsbestemmelser som GDPR.

Analyse og sporing

Det er afgørende for din app, at forstå, hvordan dine brugere interagerer med den. Derfor tilbyder vi mobile analyse- og sporingstjenester, der giver værdifuld indsigt i dine brugeres adfærd, engagementsmålinger, demografi og konverteringsrater.

Gennemgang af tilgængelighed

Vores eksperter udfører tilgængelighedstests for at sikre, at dine mobilapps lever op til de højeste standarder for WCAG og tilgængelighed, så du kan nå ud til en bredere målgruppe og sikre, at alle kan anvende din mobilapp.

Sådan kommer du i gang

Vi anvender i højere grad vores mobilenheder og det giver en masse fordele, når man skal tænke i at udvikle en mobilapp. Men man bør alligevel stadig stille sig selv spørgsmålet: hvornår vi har brug for en app? For at finde svar på dette spørgsmål skal du udarbejde en mobilstrategi. Denne strategi bør indeholde:

  • En plan for brug af mobilteknologi, herunder apps, responsivt web og øvrige enheder.
  • Det mix af teknologi, der sikrer, at de forretningsmæssige mål nås.
  • En oversigt over hvilke løsninger, der bedst understøtter organisationens interne og eksterne brugere.
  • Hvilke områder, der skal investeres i for at nå målene eller fremskynde væksten.
  • På hvilke områder en mobilapp ville være nødvendig eller nyttig.
  • Hvor i brugerens rejse mobilen er i fokus.

Strategi

En mobilstrategi er afgørende for succes. Vores strateger vil arbejde tæt sammen med dig om at definere dine mål for en app, identificere din målgruppe og udvikle en køreplan. Vi tilbyder også rådgivning om bedste praksis, nye tendenser og brancheindsigt for at hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger om dine mobilinitiativer.

1-4 uger // Fast pris

Prototype

En prototype eller MVP er vigtig for at komme i gang eller teste ideer i et mindre omfang. Med den kan ideer hurtigt testes, potentielle problemer kan identificeres og UX/design kan optimeres. Hvis man løser disse problemer, før man går over til en udviklingsfase i fuld skala, sparer man tid og ressourcer. 
Samtidig kan en MVP hjælpe med at få interessenternes opbakning ved at give en håndgribelig repræsentation af virksomhedens mobilstrategi. Det kan være med til at sikre, at alle er på samme side og arbejder hen imod de samme mål.

4-12 uger // Fast pris

Retainer

Her tager vi ideerne og erfaringerne fra MVP-fasen til det næste niveau for at skabe en fuld første version af din app. Vi opretter et team, der er skræddersyet til dine behov, og som består af udviklere, UX-eksperter, designere, dataanalytikere og testere.
Det giver dig mulighed for at udføre iterationer på dine produkter, tjenester og ideer, så længe det er nødvendigt.

Højt specialiseret team // Fleksibel prissætning baseret på behov

Vil du vide mere om udvikling af mobilapps?