Skip to main content

UX, design og brugerinddragelse – sådan får du succes med din digitale løsning

Morgeninspiration om UX, design og brugerinddragelse

Til denne morgeninspiration fik vi et metodisk indblik i og en masse eksempler på, hvorfor design, UX og brugerinddragelse er de essentielle søjler for dit næste website- eller app-projekt.

Godt design er faktisk ikke en smagssag. For uanset hvad du selv synes er lækkert, og hvad din web-leverandør overbeviser dig om, er det nyeste sorte inden for web-design og UX, så kommer ROI’en for og værdien af dit digitale projekt ned til, om dine brugere er glade. Godt design rammesætter indholdet og formidler budskaberne, så din målgruppe handler på dem. 
 
Derfor er UX, design og brugerinddragelse den hellige treenighed, når målet er succesfulde digitale projekter. De tre fokusområder går hånd i hånd (i hånd…) og baner vejen for en smuk og velfungerende digital løsning. 
 
Til denne morgeninspiration får du Peytz’ bedste råd til, hvordan du opnår succes med din digitale løsning, så du ved hvordan du helt konkret gør, og ved hvad der skal til for at få det værdifulde input. 

 

Vi havde besøg af både blandt andet Marketingansvarlig, Customer Experience Manager, Digital Designer Manager, Art Director, der alle var interesseret i at lære mere om UX, design og brugerinddragelse. 

 

Her er nogle udkast af hvad de syntes om morgeninspirationen: 

 

"Rigtig godt med nogle cases. God, levende præsentation m. god deltagerinddragelse." 

 

"Virkelig god præsentation, meget forståelige cases. SUPER godt fremlangt og meget rar atmosfære. Randi meget dygtig fremlægger." 

 

"Det var rigtig godt med eksempler fra virksomheder. Randi er rigtig god til at fortælle, man har lyst til at komme i gang med det samme."

 

"Input til gode argumenter for hvorfor vi skal øge vores brugerinddragelse. God powerpoint og præsentation som altid!" 

Speakers

Til denne morgeninspiration mødte du vores ekspert i design og UX, Creative direktør Randi Hovmann.

 

Randi Hovmann
Direktør, Creative

+45 72 20 01 01 / rho@peytz.dk

rho