Skip to main content

Peytz – part of iO

Vi leverer digital udvikling til digitalt ambitiøse kunder

Peytz - part of iO

I Peytz er vi digitale til fingerspidserne. Vi har siden 2002 leveret digitale løsninger til nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. I dag er vi et af Danmarks stærkeste digitale udviklingshuse og tæller mere end 100 faglige specialister.

 

Vi brænder for at lave innovative og komplekse løsninger for digitalt ambitiøse kunder. På tværs af huset har vi kunder i alle størrelser, som findes både i den offentlige såvel som private sektor - typisk er det store virksomheder med komplekse digitale løsninger. Du kender helt sikkert nogen af dem: DMI, Det danske Filminstitut, Fagforeningen 3F, Heartbeats, FitnessWorld og Boligsiden.

Du finder os på Rentemestervej 56C i København NV, og så har vi også kontorer i Sønderborg, Moldova og Bulgarien.

 

I september 2022 blev Peytz opkøbt af det europæiske bureau iO. Peytz bliver dermed en del af et stort digitalt bureau, der tæller over 2000 ansatte med mere end 30 bureauer i bl.a. Holland, Belgien, Sverige og Bulgarien.

 

iO vil være med til at styrke Peytz, give os større kapacitet og flere kompetencer og dermed gøre os i stand til at skabe endnu bedre digitale løsninger for vores kunder.

Vil du vide mere om iO, så læs mere her.

 

Bliv en del af Peytz

Peytz er et af Danmarks stærkeste digitale udviklingshuse og tæller omkring 100 faglige specialister. Vi brænder for at lave innovative og komplekse løsninger for digitalt ambitiøse kunder.

 

Vi er altid på udkig efter nye kolleger - her kan du læse mere om vores ledige stillinger og trainee-program.

Klik her for at læse mere