Skip to main content

4 AI-værktøjer, der kan lette dine arbejdsgange

AI kan drive din virksomhed fremad og skabe en konkurrencefordel i et digitalt landskab i konstant udvikling.

Kontakt

Martin Hörrmann, Client Director

De seneste år har AI været på alles læber, og er en af de helt store teknologiske trends. Virksomheder, der ønsker at skille sig ud, bør aktivt vælge en digital strategi, der bygger på fleksibilitet, produktivitet og effektivitet. AI er langt mere end blot en gimmick og anvendes værktøjerne korrekt, kan de optimere interne arbejdsprocesser og skabe værdi for virksomheden.

Den store interesse for AI opstod efter at OpenAI introducerede ChatGPT. Værktøjet gjorde AI-teknologien mere håndgribelig og tilgængelig for alle, og fik mange virksomheder til at se et kæmpe potentiale i AI.

Der findes mange AI-værktøjer, der kan være med til at tilføje effektivitet til virksomheder, men ikke alle værktøjer er relevante for alle virksomheder. Og taler man AI, er det vigtigt at holde sig for øje, at der ikke findes én tilgang, der passer til alle. AI bør skræddersyes, men kan forenkle og forbedre dit arbejde betydeligt. 

I dette blogindlæg kigger vi nærmere på 4 AI-værktøjer, der kan lette dine arbejdsgange.

Poe.com

Poe.com forener alle dine AI-modeller. Med Poe.com kan du lege med de nyeste ChatGPT-4-modeller og eksperimentere med modeller som Llama-2 eller PaLM, eller opsætte dine egne chatbots. 


“For AI-begyndere er vores egen AiO et godt udgangspunkt. Men vil du i gang med længere tekster, eller mere kreativ skrivning, kan det også være interessant at prøve en anden model, og her er Poe et værktøj der gør det hele muligt - og så er det gratis.” 
Gijs Besselink, Art Director iO

 

 

Download vores whitepaper om AISkærmbillede 2023-08-22 kl. 11.51.19

AI har potentialet til at åbne en verden af muligheder, men efterhånden som disse værktøjer bliver mere udbredte, bliver det også klart, at løsningerne bliver mere komplekse og kommer med både udfordringer og muligheder. Derfor er det vigtigt, at man som virksomhed forstår potentialer og begrænsninger, før man begynder at arbejde med AI.

I dette whitepaper diskuterer vi udviklingen af disse modeller samt deres anvendelser og begrænsninger. Kort sagt: alt, hvad du har brug for at vide om AI og Large Language Models lige nu.

Download whitepaperet her

 

 

Weaviate

Weaviate er en Open-Source vektordatabase, der giver brugeren mulighed for at søge efter relevans ved hjælp af vektorer (indlejring gennem LLM).


“Den store fordel ved Weaviate er, at det har moduler, der tager arbejdet med at skabe vektorer ud af dine hænder. Det er ikke tilfældet med andre vektordatabaser, som Pinecone.”
Justin van Grootveld, Senior Software Engineer

OpenAI API

Med OpenAI API'et kan man udføre avanceret dataanalyse, transskribere lang lyd og video (med Whisper og FFmpeg) og anvende dem i datasæt, oprette egne Slack og Discord bots og konvertere tekst til tale (med ElevenLabs API)  - alt sammen med kun et par linjer kode.“Jeg er ikke selv udvikler, men designer. Og selv jeg kan nu bygge smukke ting. "Mulighederne er uendelige og det er kun din egen kreativitet, der sætter begrænsningerne.”
Christofer Falkman, AI Strategy Lead iO


Github Copilot

Som udvikler kan du integrere Github Copilot i din kode-editor. På den måde får du, mens du programmerer, kode-forslag i realtid mens du skriver. På den måde skal du selv skrive mindre kode, og du vil ofte få de løsninger, du har brug for på en hurtig og nem måde.“Det fantastiske ved dette værktøj er, at det tager højde for den kode, du skrev tidligere i dit projekt. Med andre ord kan Copilot lave smarte tilføjelser baseret på dit tidligere arbejde. Men vær forsigtig, for ikke alle forslag er lige brugbare, så du skal stadig være opmærksom.”
Mark Verheij, front-end-udvikler iO

 

AI har potentialet til at tilføje betydelig værdi til dine forretningsprocesser. Hvis du vil gøre brug af denne teknologi, er det vigtigt at fremme en tankegang, der kombinerer innovation og etiske overvejelser. AI bør være et værktøj, der driver din virksomhed fremad og skaber en konkurrencefordel i et digitalt landskab i konstant udvikling.

Vil du vide mere?

Udfyld formen her, så ringer vi dig op.

 

 

Publiceret 22. februar 2024