Skip to main content

iO udvikler en sikker version af ChatGPT: AiO

Kontakt

Laust Jørgensen, CEO

I de seneste måneder har udviklingen inden for (generativ) AI taget fart, og vi har set eksempler på at AI også vinder indpas indenfor den kreative branche. iO har nu introduceret sin egen ChatGPT-variant: AiO. Et sikkert miljø, hvor interne specialister kan eksperimentere og arbejde med AI.   

Mere sikkerhed og tillid takket være AI 

iO kombinerer ekspertise inden for marketing, teknologi, strategi, data og indhold - og AI er en uundværlig tilføjelse til dette. AiO-værktøjet er baseret på populære GPT-modeller, men hostes i et GDPR-kompatibelt miljø i Europa - og ikke via OpenAI's amerikanske servere. 

AiO giver iO's medarbejdere mulighed for at eksperimentere med AI i et trygt og sikkert miljø. Men for iO er brugen af AI ikke noget nyt. Bureauet har længe været hjemsted for entusiastiske AI-pionerer, der flittigt har testet mulighederne og grænserne for (generativ) AI og anvendt AI i kundeprojekter. 

At holde værktøjet in-house betyder, at det er nemt at tilføje nye funktionaliteter. For eksempel har alle iO-medarbejdere automatisk adgang via eksisterende autorisation, og der findes et fælles prompt-bibliotek, hvor kolleger kan arbejde sammen og tilføje deres data fra andre iO-værktøjer, såsom CRM-systemer og projektstyringsværktøjer.  

Flere kunder har allerede vist interesse for at anvende AiO som en sikker version af den populære chatbot til at udforske mulighederne med AI på en ansvarlig måde. 

Vil du vide mere?

Er du interesseret i generativ AI, ChatGPT eller iO's-variant: AiO, så udfyld formen nedenfor. Så tager vi fat i dig.

 

Publiceret 19. september 2023