Skip to main content

Peytz Cloud Transition Assessment

Har du fastlagt strategien og roadmappet for jeres cloud-migration og integration?

Kontakt

Martin Hörrmann, Client Director

Med en Peytz Cloud Transition Assessment får du en plan for, hvordan jeres rejse mod skyen kan ske. Vi tager højde for, at I udnytter alle fordelene i den nuværende infrastruktur, og vi hjælper med at sikre, at fundamentet er sikkert, robust, effektivt og har en høj performance ydeevne. Derudover kan vores assessment giver dig en vurdering af, om du skal gå Public - eller Private Cloud.

En Peytz Cloud Transition Assessment tager udgangspunkt i et etableret Framework. Struktureret gennemgås en række afklarende spørgsmål, dernæst foretages en analyse, der munder ud i en rapport, der fastlægger virksomhedens infrastruktur eller applikations modenhed for en Cloud transition.

Ideelt set bør du efterse og kontrollere dine applikationer og workloads ved hver milepæl i din udviklingscyklus. Dermed sikres det, at de imødekommer højeste standard og understøtter dine organisatoriske mål og fremtidige ambitioner.

Transformation

I forbindelse med overtagelse af ansvaret moderniserer vi i tæt samarbejde platformen og applikationerne. Dette medfører ofte en konvertering af ældre applikationer til software-as-a-service bygget og optimeret på en AWS Cloud løsning.


Lift & Shift

I tæt samarbejde migrerer vi infrastrukturen 1:1 for at etablere en Cloud baseline på en passende Cloud leverandør, herefter tager vi fat på moderniseringer og løbende optimeringer for at sikre en yderligere optimeringsproces.

En Peytz Cloud Transition Assessment indeholder:

  1. En fuld dag remote eller onsite med Senior konsulent
  2. Framework baseret analyse, som sikrer en struktureret og holistisk tilgang
  3. Compliance og sikkerhedstjek i relation til Cloud
  4. Workshoppen tager udgangspunkt i jeres infrastruktur og forretningsbehov
  5. Efter workshoppen udarbejdes og præsenteres en rapport med handlingsorienteret referat inklusiv estimeret økonomi for næste skridt.

Resultatet af Peytz Cloud Transition Assessment er en omfattende, men praktisk rapport, der hjælper dig med at forbedre din arkitektur efter behov. Vores eksperter identificerer ikke kun risiko, men identificerer samtidig muligheder for forbedring og står naturligvis parate til at assistere eller varetage implementeringen af dem.

Overvejer du en Cloud løsning? 

Få en Cloud Assessment nu og få et overblik over, om en Cloud løsning er det rette for dig og hvordan du kommer i gang.

 

 

Publiceret 22. februar 2023