Skip to main content

Sådan vælger du den bedste digitale partner til dit Umbraco-projekt

Her er de faktorer bør du prioritere, når du vælger en Umbraco-partner til dit projekt

Kontakt

Lars Hornbeck, Direktør, Technology

At vælge den rigtige digitale partner til din Umbraco-løsning er måske det vigtigste skridt i realiseringen af dine online mål. Men hvordan træffer du det bedste valg, hvad skal du vurdere ud fra og hvilke kompetencer skal du prioritere? 

Umbraco er et open source .NET CMS, der især er kendt for sin brugervenlighed, fleksibilitet, sikkerhed og skalerbarhed. Umbraco giver både brugere og indholdsredaktører en brugervenlig grænseflade og let indholdsredigering.

Umbraco vedligeholdes af et team af eksperter hos Umbraco, men fordi løsningen er open source, er der også et globalt fællesskab, der støtter Umbraco med over 220.000 aktive medlemmer, der bidrager med at vedligeholde Umbraco.

Da Peytz er en del af iO, har vi en en lang række eksperter, både i Sverige og Benelux, som vi kan trække på, når vi skal udvikle Umbraco-løsninger. iO er en af de beskedne få 36 Umbraco Contributing Gold Partner, hvilket er et MVP-badge (Most Valuable Player) for bureauer. Badgen gives til bureauer, der gør en ekstra indsats for at bidrage til Umbracos open source-projekt og fællesskab. 

Hvorfor Umbraco?

Umbraco er et danskudviklet open source CMS baseret på .NET fra Microsoft. Umbraco har eksisteret i over 20 år og har i dag over en halv million aktive installationer. I takt med den løbende udvikling er sikkerheden garanteret gennem moderne og kompatibel kode, da tusindvis af udviklere verden over kontinuerligt bidrager til at forbedre løsningen. 

 

 
Hvilke faktorer bør du prioritere, når du vælger en Umbraco-partner til dit projekt?

 • 1. Erfaring med Umbraco
  Vælg en partner med en dokumenteret track record af succesfulde Umbraco-implementeringer. Spørg, om partneren har lavet lignende projekter før, og hvor vellykkede de var. 

  2. Tekniske færdigheder
  Vælg en partner, der har de færdigheder og den viden, der skal til for at få det bedste ud af Umbraco. Umbraco-certificeringer er en god indikator for, at partneren forstår platformens tekniske krav og har de rette færdigheder til effektivt at implementere og vedligeholde din hjemmeside.

  3. Kommunikation og samarbejde
  Det er vigtigt, at du vælger en partner, som du nemt kan kommunikere og samarbejde med. I ethvert partnerskab er det vigtigt, at din partner lytter nøje til dine ønsker og tager hensyn til dem, når der træffes beslutninger. Kommer de med proaktive input, forslag og optimeringsforslag, eller er de udelukkende lydhøre?

  Vælg en partner, som du føler har integritet og er ærlig og transparent, og hvor kommunikationen er klar og åben.

  4. Viden om det moderne digitale landskab
  Vælg en partner, der kender det moderne digitale landskab, og hvor markedet bevæger sig hen.

  En pålidelig Umbraco-partner har f.eks. kendskab til:
 • Umbracos roadmap.
 • Hvilken udvikling der sker omkring Umbraco, f.eks. hos Microsoft og Google.
 • Hvilke Umbraco-pakker der er tilgængelige, og hvordan du kan anvende dem til at forbedre din hjemmeside.
 • Hvilke trends har indflydelse på din Umbraco-løsning.
 • Hvilke integrationsmuligheder, der er med andre teknologier og systemer.
 • Hvordan du optimerer Umbraco til SEO og sociale medier.

5. Videreudvikling
Sidst men ikke mindst skal du vælge en partner, der tilbyder support efter lanceringen af din hjemmeside, som løser eventuelle problemer hurtigt og effektivt, og som kan hjælpe dig med at vedligeholde og løbende forbedre din hjemmeside, så den altid er up-to-date.

Vil du vide mere om Umbraco?

Er du interesseret i at vide mere om Umbraco, så udfyld formen her og vi kontakter dig snarest.

 

Publiceret 26. september 2023