Skip to main content

Strapi

Strapi, der er et førende open source headless CMS, er 100% JavaScript baseret og super fleksibelt. Med Strapi har det aldrig været nemmere at lave og tilpasse indhold og at udstede et indholds-API der kan anvendes på tværs af alle dine digitale kanaler.

Kontakt

Lars Hornbeck, Direktør, Technology

Hvorfor anvende Strapi?

Strapi har de seneste år øget deres markedsandele verden over, og Strapi har siden 2019 oplevet en massiv vækst. Hos Peytz er vi bevidste om de mange fordele og den store værdiskabelse, Strapi bidrager med, og derfor er Strapi en del af de services vi tilbyder. Det gør vi fordi Strapi er et fleksibelt, Headless CMS, der gør det muligt, at distribuere indhold på tværs af flere digitale kanaler via API. 

Strapi er et Node.js-baseret open source-værktøj der tilbyder en lang række funktioner, herunder brugergodkendelse, mediehåndtering og specialtilpasset funktionalitet, som løser netop dine behov. Strapi er brugervenligt og letter arbejdsgangene for indholdsansvarlige ved bl.a. at have et effektivt udgivelsesflow.

Hvilke virksomheder bør anvende Strapi?

Strapi er velegnet til virksomheder af alle størrelser og brancher, herunder e-handel, uddannelse og medier. På Strapis website kan du finde en komplet liste over de brancher, som Strapi især er velegnet til. 

Mange virksomheder oplever udfordringer og begrænsninger i forhold til indholdsstyring. Denne udfordring løser Strapi ved at tilbyde en fleksibel, skalerbar og API-first tilgang til indholdsstyring, der er let at tilpasse og tilmed er sikkert. Strapi er skalerbar og kan håndtere store mængder data og forespørgsler. Dette gør Strapi ideel til større og mere komplekse løsninger, hvor der skal håndteres store mængder data.

API-first

Strapi er bygget omkring en API-first tilgang, som sikrer en let integration med andre systemer, applikationer og tjenester. Integrationerne øger funktionaliteten og giver mulighed for at levere indhold til andre digitale kanaler. Læs mere om de mange integrationer, Strapi understøtter her.

Som CMS har Strapi mange af de samme grundlæggende funktioner og egenskaber, som andre CMS-platforme f.eks. indholdsadministration, brugervenlighed, tilpasning af indholdselementer samt plugins og integrationer. Forskellen ligger primært i Strapis API-first og headless-arkitektur og den fleksibilitet og mulighed for tilpasning, som giver brugerne adgang til at levere indhold på tværs af digitale kanaler. Med Strapi kan et indholds-API sættes op ganske hurtigt, hvorfor du super effektivt kan få dit indhold udgivet hurtigt. Dertil kommer, at forskellige udviklingsteams kan arbejde på forskellige komponenter samtidig.

Fordele ved Strapi

Strapi giver stor fleksibilitet, skalerbarhed og sikkerhed, samtidig med at det er brugervenligt for indholdsansvarlige og kan desuden tilpasses efter kundens specifikke behov.

Fleksibilitet: Strapi er meget fleksibel og giver dig mulighed for at tilpasse indholdstyper til dine specifikke behov. Strapi integreres også let med andre værktøjer og teknologier.

Skalérbarhed: Strapi kan skaleres til at imødekomme dine specifikke behov, uanset størrelsen på dit website eller digitale løsninger.

Brugervenligt: Strapi's brugergrænseflade er brugervenlig og intuitiv, hvilket gør det nemt for både udviklere og indholdsansvarlige at oprette og administrere indhold.

Open source: Strapi er open source, hvilket betyder, at det er gratis at bruge og løbende bliver tilpasset og videreudviklet af et globalt community.

Indholdsstyring: Strapi giver mulighed for at tildele administrator- og brugerroller og på den måde administrere adgang og roller, samt indholds- og dataadministration. 

Sikkerhed: Strapi har indbyggede sikkerhedsfunktioner, herunder adgangskontrol og autentificering, som beskytter dit indhold mod uautoriseret adgang og hacking.

Headless CMS: Strapi er et headless CMS, hvilket betyder, at det adskiller front-end fra back-end og dermed giver mulighed for at oprette indhold et sted og derefter bruge det på tværs af flere digitale kanaler.

Mange plugins: Strapi kommer med et par pre-installerede plugins. Derudover findes der en lang række plugins med specifikke funktioner og egenskaber, som kan installeres for at tilpasse applikationen til specifikke behov og få ekstra funktionaliteter.

Samlet set er Strapi et alsidigt og brugervenligt CMS-værktøj, der giver dig mulighed for at oprette og administrere indhold på en nem og effektiv måde. Hvis du søger et CMS-værktøj med stor fleksibilitet, skalerbarhed og sikkerhed, er Strapi et godt valg.

 

Er Strapi den rette løsning for dig?

Ønsker du at vide mere om Strapi? Så udfyld formen nedenfor, så kontakter vi dig og tager en uforpligtende snak med dig om de muligheder Strapi giver.

 

Publiceret 18. april 2023