Skip to main content

uMarketing Suite til Umbraco

Skab enestående kundeoplavelser

Kontakt

Lars Hornbeck, Direktør, Technology

Umbraco er et brugervenligt CMS med et enestående fokus på indholdsstyring. Med uMarketing Suite til Umbraco får du mulighed for at skabe enestående kundeoplavelser i  form af indhold skræddersyet og tilpasset forskellige brugeres specifikke kontekst, behov og øjeblik i kunderejsen. 

Personalisering baseret på dybdegående indsigt

uMarketingsuite er et kommercielle modul til Umbraco, der bringer den personlige, offline-brandoplevelse online. Analysemiljøet i uMarketingsuite giver en interessant indsigt i webstatistik og målgruppesegmenter. Der vises data som f.eks. besøgte sider, interaktion på kampagner og præferencer. Alt sammen noget, der kan indikere, hvilket segment en bruger tilhører, og hvilke mål, der er nået. Det giver dig mulighed for at tilpasse dit indhold til dine vigtigste målgruppers behov, hvilket i sidste ende kan føre til flere konverteringer og højere kundetilfredshed.

Præcis indsamling af data

Den største fordel ved uMarketingsuite er, at data behandles via Umbracos egen server i stedet for et script fra en tredjepartsapplikation, såsom Google Analytics, HubSpot eller Google Optimize. Det gør dataindsamlingen mindre udsat for blokeringer fra cookie walls og er derfor mere præcis. Systemet binder de forskellige besøg sammen og giver dig større indsigt i kunderejsen.


A/B-test fra forskellige vinkler

Med uMarketingsuite kan redaktører opsætte A/B-tests og personaliseringer på ingen tid. Ud over tekster, titler, knapper og billeder kan man også justere look, farver og former i frontend. 

Når A/B tests udføres med tredjepartsværktøjer ser brugeren hovedversionen af siden først og den justerede version et splitsekund senere. Det kan få en side til at blinke, hoppe eller give indtryk af, at noget er galt. Med uMarketingsuite indlæses alle personaliserede og/eller test-elementer direkte, hvilket giver en bedre brugeroplevelse.


Test, segmentering, profilering og personalisering

Indtil for nylig var det kun en enterprise CMS-platform, der gav mulighed for test, segmentering, profilering og personalisering. På trods af at mange organisationer finder disse områder vigtige, er det ikke altid nødvendigt eller omkostningseffektivt at vælge en så omfattende platform. Med uMarketingsuite tilbyder Umbraco den perfekte løsning til virksomheder, der leder efter et prisvenligt CMS med en bred vifte af funktionaliteter og  kontinuerlig optimering.

Vil du vide mere?

Udfyld formen, så kontakter vi dig og tager en snak med dig om Umbraco og uMarketingsuite.

 

Publiceret 26. september 2023