WooCommerce den professionelle eCommerce platform

Hvad er det og hvorfor skal du bruge det?

Kontakt

Mads Bjørn Teglgård, afdelingsleder, WordPress

WooCommerce er det mest populære webshop-plugin til WordPress med over 4 millioner aktive installationer. WooCommerce anvendes af adskillige store online butikker med høj trafik og i Danmark er WooCommerce blandt de mest udbredte e-handel systemer. Netop derfor er WooCommerce også Peytz’ foretrukne eCommerce løsning.

Brugervenligt plugin

Når først WooCommerce er sat op, er det let at administrere ordrer og produkter direkte fra kontrolpanelet i WordPress. Det lyder måske svært at programmere et webshop system, som er enkelt og brugervenligt, men det har WooCommerce formået. WooCommerce videreudvikles og vedligeholdes af udviklerne bag WordPress for at sikre, at pluginet er bedst muligt integreret med WordPress. Løsningen bliver naturligvis løbende videreudviklet og gør det muligt, at skabe præcis den type webshop man ønsker.

Custom udvikling

WooCommerce indeholder forskellige moduler og plugins, som tilføjer ekstra funktionalitet til systemet. Derudover findes der også flere betalte plugins, ligesom de fleste WordPress temaer er kompatible med WooCommerce og WooCommerce-relaterede plugins.

I Peytz oplever vi dog ofte at vores kunder stiller specifikke krav til deres eCommerce-løsning, hvilket kræver custom udvikling. På den måde kan vi udvikle eller skræddersy plugins, med lige netop den funktionalitet, som vores kunder ønsker til deres løsning.

WooCommerce er en utrolig fleksibelt og alsidig eCommerce løsning. Den store fleksibilitet gør det muligt at bygge præcis den eCommerce-løsning, som kunden har brug for. Løsningen er samtidig ekstremt skalerbar, og det er nemt at udvide den eksisterende løsning i takt med at kundens behov ændre sig.

Skærmbillede 2022-03-03 kl. 11.11.48

Skærmbillede 2022-03-03 kl. 11.12.32

 

Skærmbillede 2022-03-03 kl. 11.10.47

Net og overskueligt interface

WooCommerce kommer med et meget brugervenligt interface, og du får nemt og hurtigt et overblik over din butik. “Orders” viser f.eks. en liste over de seneste køb og i “Reports” kan du kan se en indbygget tracking funktionalitet. Her er der diagrammer og grafer over dine omkostninger til salg, ordrer og forsendelse over forskellige tidsperioder.

I fanen “Shipping” kan du administrere dine forsendelsespriser, og fanen “Payments” giver et overblik over hvilke betalingsprocesser, der er tilgængelige og aktive i din butik.

Fanen “Accounts & Privacy” kontrollerer forskellige aspekter af dine kunders oplevelse. Du kan nemt oprette en politik til beskyttelse af personlige oplysninger og check-out, samt  hvordan kundedata vil blive gemt og opbevaret.

Du kan oprette “Guest checkout” og “Account check-out”, hvor du kan bestemme om besøgende vil være i stand til at placere ordrer som gæster uden konto. Derefter vælger du, om de har mulighed for at oprette et login eller oprette ny konto ved checkout. Du kan endda give den automatiske brugernavne for at fremskynde registreringsprocessen.

På fanen “Emails” kan du tilpasse alt kundeservice. Du kan tilgå de email-meddelelser, der bliver sendt ud, når en ordre placeres og aktivere/deaktivere dem samt tilpasse deres indhold.

I fanen “Advanced” kan du aktivere REST API, konfigurere apps og nøgler samt udføre andre opgaver. 

Så hvorfor vælge WooCommerce?

Du skal vælge WooCommerce, fordi det er en nem måde at tilføje en webshop-løsning til dit WordPress-site. Med WooCommerce får du en løsning, der nem at administrere, arbejde i og sætte op. Da WordPress er open-source, vil du have mulighed for at designe en webshop, præcis som du ønsker den, både ift. udseende og funktionalitet.

Vil du vide mere om WooCommerce?

Mads Bjørn Eriksen 460x329

Mads Bjørn Teglgård
Afdelingsleder WordPress

mbe@peytz.dk
+45 7220 0101
+45 2421 4711

 

Publiceret 22. februar 2023