Skip to main content

Work smarter, not harder: din guide til at øge produktiviteten med AI

Kontakt

Martin Hörrmann, Client Director

Har du brug for en konkret guide til hvordan du implementerer AI i dit daglige arbejde? Måske er du træt af alle de store løfter om AI, og drømmer du om svar på spørgsmålet: "Hvad kan jeg få ud af AI i mit daglige arbejde?" iO Art Director og AI-pioner, Gijs Besselink, guider dig i dette bloginterview til, hvordan du kan komme til at arbejde smarter, not harder. 

Men hvorfor kan Gijs kun guide dig? Det skyldes kort og godt, at der ikke er nogen one-size-fits-all-tilgang til AI. AI bør skræddersyes, så det kan forenkle og forbedre dine arbejdsgange betydeligt. For Gijs praktiske tips kan optimere dine daglige arbejdsgange eller i det mindste opfordre dig til at gentænke den. Find ud af hvordan i dette interview.

 

Skærmbillede 2024-02-22 kl. 10.31.08Dette billede er skabt med AI.Midjourney-prompt til dette billede, lavet med ChatGPT: close-up shot, captured on film, a friendly robot and humans working side-by-side behind a laptop, modern office environment, casual yet focused style, bright and bold colors, energized and productive atmosphere, hyper-realistic artistry, meticulous robotic details, 2024 production, Director AI. --s 0 --ar 16:9 --v 6.0

Bør jeg anvende AI i mit arbejde? Er det ikke bare endnu en hype?

"Mens hypen aftager, og folk bliver mættede, vokser teknologien eksponentielt. Automatiseringen accelererer, og AI udvikler sig til AGI, Artificial General Intelligence - som potentielt er lig med eller endda overgår menneskelig intelligens, selvrefleksion og bevidsthed. Hele AI-industrien er ved at modnes, og det giver muligheder." 

Hvordan kommer jeg i gang med AI?

"Du finder ikke svaret på de sociale medier. AI er ikke bare et værktøj, det kræver en adfærdsændring for at blive en succes. Træd ud af din komfortzone og genovervej din arbejdsproces på et abstrakt niveau. At arbejde med AI er ikke en simpel opgave, men der findes tips til at få dig hurtigt i gang."

Hvilke tips kan du give, til dem, der gerne vil i gang?

"For eksempel, hvordan du konstruerer den perfekte prompt. Den almindelige fejl, mange begår, er at starte med et vagt spørgsmål, hvilket fører til vage svar og frustration. Det afgørende første skridt er at udforme den perfekte prompt og skabe en maskine, der automatiserer flere opgaver på samme tid, så du kan udføre dem hurtigt. Jeg bruger 80% af min tid på at formulere, teste og finjustere en prompt - det er en proces, men det kan betyde, at du hurtigt kan komme i gang."

Download vores whitepaper om AISkærmbillede 2023-08-22 kl. 11.51.19

AI har potentialet til at åbne en verden af muligheder, men efterhånden som disse værktøjer bliver mere udbredte, bliver det også klart, at løsningerne bliver mere komplekse og kommer med både udfordringer og muligheder. 

I dette whitepaper diskuterer vi udviklingen af disse modeller samt deres anvendelser og begrænsninger. Kort sagt: alt, hvad du har brug for at vide om AI lige nu.

Download whitepaperet her

 

Kan du give et konkret eksempel på automatiseret arbejde?

"For en kunde bruger vi AI til brugerundersøgelser. Takket være tre gennemtænkte prompts får jeg komplette profiler, rapporter og resuméer på få sekunder. Det er der, man kommer op i gear og opnår masseproduktion."

 

Skærmbillede 2024-02-22 kl. 10.31.48

Hvordan opbygger jeg et perfekt prompt?

"Det er meget at tage ind, det ved jeg. Men jeg kan ikke fortælle dig, at det er den vej, du skal følge, for den ændrer sig næsten hver uge. Men jeg kan guide dig til, hvordan du navigerer gennem de mange muligheder. Hvad skal du fokusere på? Hvilke tricks er værd at kende, hvilken vej du skal gå? 

De tricks findes i snydearket, som du kan downloade her. Jo mere specifik din prompt er, og jo tydeligere opgaver og forventningerne er, jo bedre bliver resultatet. Mine kolleger og jeg kan selvfølgelig også hjælpe dig med at formulere den perfekte prompt. Det har vi gjort for mange kunder."

Vil du vide mere?

Udfyld formen her, så ringer vi dig op.

Publiceret 22. februar 2024