Drupal

Et CMS til den komplette digitale løsning

Kontakt

Claus Sølvsteen, partner

Hos Peytz tager vi udgangspunkt i din forretningsmodel for at sikre, at du får det optimale ud af din webløsning. Overvejer du at skifte til Drupal, giver vi grundig vejledning i, hvornår det er den rigtige løsning, og hvornår det ikke er det.

Vi har mange års erfaring med platformen. Vores dedikerede Drupal-team har bl.a. bygget Drupal løsninger for Danmarks Radio, Fitness World, TV2 Regionerne og Det Danske Filminstitut, ligesom vores løsninger har vundet adskillige priser til Danish Drupal Award.

En sikker og skalerbar løsning

Drupal er, som TYPO3, Umbraco og WordPress et Open Source Content Management System (CMS). Det vil sige, at kildekoden er offentligt tilgængelig.

Softwaren er gratis, hvilket betyder, at du slipper for dyre licensbetalinger, og blot betaler for udviklingstiden.

Drupal er den rigtige løsning, hvis du ønsker et CMS, som er:

    • Skalerbart

    • Simpelt at vedligeholde

    • Intuitivt at administrere

    • Let at integrere med andre systemer og platforme

Eneste CMS med dybt integreret BigPipe

Gennem Drupal’s seneste version, Drupal 8, udvikles systemer gennem PHP Frameworket, Symfony, som er et moderne framework til skalerbare løsninger, der giver massere af muligheder for integration og udvidet funktionalitet.

Herudover har den seneste version tilpasset muligheden for at udvikle og eksekvere websites gennem pipeline teknologien, BigPipe.

Et Drupal CMS kan være den rette løsning, uanset om du har brug for et traditionelt (monolistisk) eller et decoupled (headless) CMS. Det vigtigste er, at du overvejer, præcis hvilken funktion dit CMS skal tjene.

Drupal egner sig altså til virksomheder i alle størrelser, som ønsker at integrere én til mange sites i deres CMS.

Danmarks bedste drift og vedligeholdelse

Uanset behov kan vi levere løsningen samt stå for drift, hosting og vedligeholdelse. Vi leverer som standard 99,9% oppetid, sikrer mod DDoS og andre angreb ligesom vi har åben vagttelefon 24/7 i tilfælde af nedbrud.

Vil du vide mere om Drupal?

Du er altid velkommen til at tage fat i os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Claus_Sølvsteen
Claus Sølvsteen
Partner

cs@peytz.dk
+45 7220 0101
+45 2222 9042

 

(Opdateret 20. maj 2021)

Publiceret 30. marts 2021