Apps og applikationer

Peytz udvikler apps og custom applikationer, der understøtter vores kunders forretning og skaber værdi. Vi skræddersyer selvstændige applikationer og integrationer, der imødekommer kundernes behov og ønsker, og finder altid den mest favorable løsning for vores kunder.

Peytz Technology

Peytz tilbyder både standardløsninger og specialløsninger. Vi rådgiver og tilbyder sparring til vores kunder i hele processen - fra idé til færdig udviklet app. Vores mange års erfaring gør os i stand til at rådgive om, hvad der reelt kan lade sig gøre, hvilke standarder, der skal overholdes, og ikke mindste hvordan budgettet bliver prioriteret bedst muligt. Det tætte samarbejde er med til at sikre, at vores kunder opnår deres forretningsmæssige mål.

røde kors

Røde Kors

Hvert år engagerer Røde Kors tusinder af frivillige indsamlere over hele landet - Peytz har udviklet en app til at styre alle indsamlinger.

Tine Brendstrup, konsulent hos Røde Kors

"De frivillige indsamlingsledere har bogstavelig talt kastet sig over applikationen."

Sådan hjælper vi vores kunder

I designprocessen inddrager vi Peytz Creative, som sikrer, at designet både er brugervenligt, har intuitivt UI og opfylder kundens ønsker. For der er mange parametrer man skal tage hensyn til i designet afhængig af appens formål, særlige hensyn til brugerne, skærmstørrelser mv.

Selvstændige applikationer

Vi skræddersyr selvstændige applikationer, når standardsystemer ikke slår til. Bl.a. for Børsens Aktiespil, TV2's bingospil Fuld plade og indsamlingsapps til NGO'er.

Single-page applikationer

Single-page applikationer skaber unikke oplevelser for dine brugere. Vi hjælper både med at designe og udvikle applikationer, der kan anvendes dynamisk i din browser.

Mobile apps

Hos Peytz hjælper vi med at udvikle apps, der giver værdi for din forretning. Vi koder altid apps, så de kan bruges til mobil og tablet på både iOS og Android.

API integrationer

Med en API integration kan du forbinde og tilgå funktionaliteter i din applikation. Vi hjælper med at udvikle og vedligeholde API integrationer til dine apps.

Vil du høre mere om applikationer?

Certificeringer

image

AWS Advanced Technology Partner

image

Google Cloud Partner

image

ISO 27001/2 Certified

image

Authorized Docker Consulting Partner

image

Microsoft Azure Partner

scrum-org-logo-E434EBC60F-seeklogo

Scrum

Acquia-Certification-Badge-1

Acquia Certified