Skip to main content

Storyblok

Et headless CMS til digitale eksperter

Kontakt os

Storyblok

Som Storyblok-partner ved vi, hvordan Storyblok kan hjælpe med at skabe stærke brugeroplevelser - på tværs af alle dine digitale kanaler. Vores eksperter kan hjælpe med at udarbejde en strategi, så du sikrer, at ramme de rigtige målgrupper på det helt rigtige tidspunkt. Storyblok er det foretrukne headless CMS for moderne indholdsredaktører - uanset om de er på udkig efter en composable DXP, moderne frontend-frameworks eller en pålidelig MACH-arkitektur.

Storyblok blev nævnt i rapporten "Now Tech: Agile Content Management Systems, Q2 2022" af Forrester og rapporten "Market Guide for Web Content Management" af Gartner.

certified-partner-asset-color@3x

Storyblok Partner

Peytz er, sammen med iO, Storyblok Partner. Hvilket gør os i stand til at levere topmoderne løsninger baseret på Storyblok, som er et førende headless CMS. Partnerskabet med Storyblok giver os mulighed for at tilbyde en række unikke fordele til vores kunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Udvikling i Storyblok
Vores erfarne teams udvikler alt fra de mere simple Storyblok-løsninger til komplekse projekter. 

Audits og rådgivning
Vil du gerne i gang med en headless-løsning, men er du usikker på, hvor du skal gribe opgave an, så kan vores eksperter hjælpe med at analysere dit nuværende website og giver dig praktiske og konkrete råd.


Integrationer
Storyblok kan let integreres med andre værktøjer som fx BigCommerce, Commercetools, Akeneo eller HubSpot. Også her kan vi hjælpe dig med at komme i gang med opgaven.

Storyblok-support
Vores servicedesk kan hjælpe med at løse eventuelle udfordringer med din Storyblok-løsning.

storyblok

Download vores whitepaper om Storyblok

Storyblok kan hjælpe med at skabe stærke brugeroplevelser - på tværs af alle dine digitale kanaler. Vores eksperter kan hjælpe med at udarbejde en strategi, så du sikrer, at ramme de rigtige målgrupper på det helt rigtige tidspunkt.

 

Download whitepaperet her

Fordelene ved Storyblok

Storybloks indbyggede plugin-system giver dig masser af fleksibilitet til at tilføje funktionaliteter, værktøjer og applikationer, som det passer dig.

Samarbejde, når det er bedst
Udgiv dit indhold hurtigere med avancerede workflows, og samarbejd med andre indholdsansvarlige, udviklere, tekstforfattere og marketingfolk.

Brugervenlighed frem for alt
Storyblok nævnes i G2 (Gartner) som et af de mest brugervenlige CMS'er for indholdsansvalige.

Personligr brugeroplevelse
Med en ensartet brandoplevelse på tværs af alle kanaler sikrer du at dine kunder, leads og besøgende får en ensrettet kunderejse - uanset kanal.

Opret én gang, udgiv overalt
Administrer dit indhold ét sted. Med Storyblok skal du kun oprette indhold én gang og derefter kan du udgive det på tværs af alle kanaler og enheder.

Kreativ frihed
Fordi frontend og backend er adskilt, opnår du en større kreativ frihed - uden at sænke hastigheden eller søgbarheden på hjemmesiden.

Foretag ændringer i realtid
Med Storyblok CMS kan du se dine ændringer i realtid.

Større sikkerhed
Storyblok har stort fokus på sikkerhed og takket være den adskilte frontend og backend er her ellerede vundet noget sikkerhedsmæssigt.

Skal vi hjælpe dig med at komme godt i gang med Storyblok? Så kontakt os her.