Umbraco

Et ekstraordinært fleksibelt og skalerbart CMS

Kontakt os

Kontakt os

Umbraco udvikling

Har du et ønske om at skabe, udvikle eller forny dit content management system (CMS), tager vi dig i hånden og vejleder i, hvornår en Umbraco hjemmeside vil være den rigtige løsning, og hvornår den ikke vil være det. Vores Umbraco eksperter kan hjælpe dig med alt fra design til udvikling af komplekse websites, hvor brugervenlighed er i fokus.

Umbraco bureau - få en fleksibel hjemmeside med høj sikkerhed

Umbraco er, som TYPO3, WordPress og Drupal, et Open Source CMS. Det betyder, at systemet er tilknyttet en offentlig kildekode, som gør, at du har mulighed for at skifte leverandør efter behov.

Umbraco er et brugervenligt og intuitivt CMS – især for dem, som allerede arbejder i Windows. Dette er fordi, at Umbraco-løsninger bygges på Microsoft-frameworket .NET, hvilket gør, at du f.eks. kan benytte Microsofts Word til at skrive og udgive indhold.

Umbraco gemmer alle versioner af dit indhold. Derfor kan du altid vende tilbage til tidligere versioner, hvis du skulle få brug for det. Herudover sætter softwaren ikke grænser for projektstørrelse, og derfor er Umbraco særdeles velegnet til virksomheder i alle størrelser.

Softwaren er det rigtige CMS til dig, som ønsker et ekstraordinært brugervenligt og skalerbart CMS med sikkerheden i højsædet.

Umbraco eksperter - vi yder Danmarks bedste drift og vedligeholdelse

Uanset behov kan vi levere løsningen samt stå for drift, hosting og vedligeholdelse. Vi leverer som standard 99,9% oppetid, sikrer mod DDoS og andre angreb ligesom vi har åben vagttelefon 24/7 i tilfælde af nedbrud.

Vil du høre mere om hvordan Peytz – part of iO kan hjælpe med at udfolde dit digitale potentiale? Så kontakt os her.