Skip to main content

Umbraco

Open source, fleksibelt og skalerbart

Kontakt os

Umbraco udvikling

 

Umbraco er et danskudviklet open source CMS baseret på .NET fra Microsoft. Umbraco har eksisteret i over 20 år og har i dag over en halv million aktive installationer. I takt med den løbende udvikling er sikkerheden garanteret gennem moderne og kompatibel kode, da tusindvis af udviklere verden over kontinuerligt bidrager til at forbedre løsningen. 

 

Peytz har mange års erfaring med Umbraco. Så har du et ønske om at skabe, udvikle eller forny dit content management system (CMS), tager vi dig i hånden og vejleder i, hvornår en Umbraco hjemmeside vil være den rigtige løsning, og hvornår den ikke vil være det. Vores Umbraco-eksperter kan hjælpe dig med alt fra design til udvikling af komplekse websites, hvor brugervenlighed er i fokus.

Umbraco bureau - få en fleksibel hjemmeside med høj sikkerhed


Ved at vælge Umbraco kan din virksomhed få en løsning, der er moderne, fleksibel og tilpasset fremtiden. Umbraco er, som WordPress og Drupal, et Open Source CMS. Det betyder, at systemet er tilknyttet en offentlig kildekode, som gør, at du har mulighed for at skifte leverandør efter behov.

Umbraco er et brugervenligt og intuitivt CMS, der gemmer alle versioner af dit indhold. Derfor kan du altid vende tilbage til tidligere versioner, hvis du skulle få brug for det. Herudover sætter softwaren ikke grænser for projektstørrelse, og derfor er Umbraco velegnet til virksomheder i alle størrelser.

Umbraco kræver ikke meget arbejde til vedligeholdelse og løbende styring. Mange oplever udfordringer med deres nye website i starten, hvorfor vi altid står klar til at hjælpe.

Fordele ved at vælge Umbraco: 

  • Ingen licens - gratis at bruge
  • Et rigtigt CMS
  • Sikkert og brugervenligt
  • Høj fleksibilitet
  • Bygger på .NET framework

Umbraco eksperter - vi yder Danmarks bedste drift og vedligeholdelse

Uanset behov kan vi levere løsningen samt stå for drift, hosting og vedligeholdelse. Vi leverer som standard 99,9% oppetid, sikrer mod DDoS og andre angreb ligesom vi har åben vagttelefon 24/7 i tilfælde af nedbrud.

Umbraco kan anvendes bredt og er egnet til både større og mindre websites, som skal integrere forskellige delsystemer, primært fra Microsoft, til mere simple websites. Det hele afhænger af dine ønsker og behov.

Fordelen ved at bruge Umbraco er, at CMS’et kommer med en masse moduler, så behovet for Packages minimeres. Umbraco er nemt og sikkert at vedligeholde, og frem for alt let at opgradere til nyere versioner af Umbraco. Jo færre moduler, der skal installeres, jo mindre kompleksitet og jo mere omkostningseffektivt er CMS’et at videreudvikle og vedligeholde. 

Umbraco 12

Umbraco er netop kommet ud med den nyeste version, Umbraco 12, der allerede er tilgængeligt overalt. Den nye version har mange nye forbedringer og opdateringer, der vil gøre dit website hurtigere og en fornøjelse at arbejde med. Læs mere om Umbraco 12 i dette blogindlæg.

Vil du høre mere om hvordan Peytz – part of iO kan hjælpe med at udfolde dit digitale potentiale? Så kontakt os her.