Design & Branding

Visuel identitet handler ikke kun om at se godt ud, det skal også kommunikere og fortælle historier

Kontakt os

Kontakt os

Vi har mange års erfaring med digital design og branding identitet. Visuel identitet handler ikke kun om at se godt ud, det skal også kommunikere og fortælle historier, der opbygger brands. Vi udvikler visuelle identiteter, branding identiteter og brandstrategier baseret på både data og indsigter. 

 

Hver dag hjælper vi vores kunder med at gøre deres brands relevant og interessant for deres målgrupper. På den måde kan de formidle deres budskaber klart og tydeligt på tværs af alle platforme.

Visuel kommunikation

Det visuelle design i digitale løsning er uvurderlig i forhold til at få brugeren til at interagere med løsningen. Visuel branding gør det let for brugeren at forstå, hvad man skal gøre, og et ensrette design skaber tryghed, fordi man kan se, hvilket brand man har med at gøre.

Men design er meget mere end tone og stil. Det digitale design spiller sammen med brandets øvrige design og sikrer genkendelighed på tværs af platforme og arenaer.

Når I samarbejder med Peytz Creative, lægger vi sammen en designstrategi, som vores dygtige Art Directors anvender for at skabe den effekt, I ønsker eller har brug for.

Som brandbureau anvender vi anerkendte metoder og de nyeste kreative værktøjer for på den måde at identificere det særlige ved dit brand og den værdi I skaber for jeres kunder.

Kreative digitale løsninger

Et godt digitalt design fanger opmærksomheden og skaber genkendelighed. Når vi arbejder med digitalt design og brand identitet kombinerer vi altid den kreative proces med et stort fokus på brugerinddragelse. Vi tror nemlig på, at vi opnår det bedste resultat, når løsningerne baseres på både formålet med projektet og brugernes forventninger og ønsker.

Vi ved, at godt design og branding er mere end et visuelt appellerende udtryk. Derfor tager vi altid udgangspunkt i brugerne og hvordan de opfatter og interagerer med et website. Den viden omsætter vi som brand bureau til brugervenlige, intuitive og smukke designløsninger, som giver den bedste brugeroplevelse.

Skal vi hjælpe med jeres digitale strategi og branding? Kontakt os her.

Cases