Digitalt design & Branding

Kontakt

Randi Hovmann, Direktør, Creative

I Peytz Creative har vi mange års erfaring med digital design og branding. Vi hjælper hver dag vores kunder med at gøre deres brands relevant og interessant for deres målgrupper. På den måde kan de formidle deres budskaber klart og tydeligt på tværs af alle platforme.  

Visuel kommunikation

Det visuelle design i digitale løsning er uvurderlig i forhold til at få brugeren til at interagere med løsningen. Designet gør det let for brugeren at forstå, hvad man skal gøre, og et ensrette design skaber tryghed, fordi man kan se, hvilket brand man har med at gøre.

Men design er meget mere end tone og stil. Det digitale design spiller sammen med brandets øvrige design og sikrer genkendelighed på tværs af platforme og arenaer.

Når I samarbejder med Peytz Creative, lægger vi sammen en designstrategi, som vores dygtige Art Directors anvender for at skabe den effekt, I ønsker eller har brug for.

Vi anvender anerkendte metoder og de nyeste kreative værktøjer for på den måde at identificere det særlige ved dit brand den værdi I skaber for jeres kunder.

Kreative digitale løsninger

Et godt digitalt design fanger opmærksomheden og skaber genkendelighed. Når vi arbejder med digitalt design kombinerer vi altid den kreative proces med et stort fokus på brugerinddragelse. Vi tror nemlig på, at vi opnår det bedste resultat, når løsningerne baseres på både formålet med projektet skal være og brugernes forventninger og ønsker.

Vi ved, at godt design er mere end et visuelt appellerende udtryk. Derfor tager vi altid udgangspunkt i brugerne og hvordan de opfatter og interagerer med et website. Den viden omsætter vi til brugervenlige, intuitive og smukke designløsninger, som giver den bedste brugeroplevelse.

Kontakt os

Tag fat i Randi Hovmann for en uforpligtende snak om jeres design- og brandingprojekter. Randi har 20 års erfaring som digital rådgiver, og er specialist i digital strategi og digital branding.

Randi Hovmann 1394x1000
Randi Hovmann
Direktør, Creative
+45 72 20 01 01 / rho@peytz.dk

Cases

Inspiration