Skip to main content

6 fordele ved Umbraco

Umbraco er et open source CMS, der supporteres af et globalt netværk af udviklere. Umbraco er et superfleksibelt CMS, der let kan tilpasses virksomheders unikke behov. Vi har samlet 6 fordele ved Umbraco her:

Kontakt

Lars Hornbeck, Direktør, Technology

1. Kom hurtigt i gang

En af fordelene ved at vælge Umbraco er, at du hurtigt kan komme i gang med dit website. Umbraco kommer med en solid værktøjskasse og mange af de nødvendige funktioner og funktionaliteter er allerede udviklet, så du ikke behøver udvikle alt fra bunden. 

Umbraco’s brugervenlig grænseflade, der gør det nemt at administrere indhold, herunder oprettelse, redigering og publicering af indhold. Med Umbraco får du et CMS, der gør det muligt for selv ikke-tekniske brugere at arbejde med virksomhedens digitale indhold, hvilket fremmer samarbejde og øger produktiviteten i hele organisationen.  

2. Uovertruffen fleksibilitet og tilpasning

Ved at CMS’et er opdelt i to hovedkomponenter, er det også hurtigere at ændre og opdatere indhold, design eller kode på din hjemmeside. Indholdsredaktører behøver ikke involvere en udvikler, for at ændre et billede eller en tekst på websitet. Dette giver en jævnere og hurtigere oplevelse for indholdsredaktører. 

Umbraco giver en stor grad af fleksibilitet, og gør det muligt at skræddersy digitale løsninger baseret på unikke forretningskrav. Umbraco kan tilpasses til den enkelte virksomheds forretningsmæssige mål og giver mulighed for effektivt at administrere og udgive indhold.  Med Umbraco får du friheden til at skabe et website eller applikation, der skiller sig ud i tidens konkurrenceprægede digitale landskab

3. Versionskontrol over websitet

Den indbyggede versionskontrol gør det muligt at se tidligere versioner af et stykke indhold og rulle ændringer tilbage, hvis det er nødvendigt. Dette er en god egenskab, når du arbejder med teams bestående af f.eks. skribenter og webredaktører, der samarbejder om et indhold, da versionskontrollen har oplysninger om, hvilke ændringer der er blevet foretaget, og hvilken bruger, der har foretaget dem. 

4. Kontrol over brugeradgang

At arbejde i et CMS omfatter ofte flere brugere. Disse brugeres viden, færdigheder og formål er måske ikke det samme. Begrænsning af brugeradgang i et CMS er en meget nyttig funktion, da det giver dig mulighed for at kontrollere, hvem der kan få adgang til hvilke dele af hjemmesiden og hvilke handlinger de må udføre. Her kan man bl.a. opdele i administratorer og brugere, men i de fleste tilfælde endnu mere. 

5. Søgemaskineoptimering 

I nutidens digitale landskab er en stærk online tilstedeværelse afgørende. Umbracos SEO-venlige arkitektur er designet til at forbedre placeringen i søgemaskinerne. Med et Umbraco-website er der fokus på metadata, rene URL'er, XML sitemaps og responsivitet, og du får tilmed et CMS, der hjælper dig med forbedring din placering i søgeresultaterne, så du kan få organisk trafik til dit website. 

Desuden kan der nemt laves tiltag, der gør sitet fuldt kompatibelt med WCAG og dermed tilgængeligt.

6. Support, hjælp og ressourcer til rådighed

Umbraco har et stort fællesskab af udviklere og brugere, som bidrager med et væld af ressourcer og support. Hos Peytz udbytter vi aktivt dette fællesskab til at holde os opdateret med de nyeste trends, best practices og innovative løsninger. Derfor kan du være sikker på at få løbende support, regelmæssige opdateringer og kontinuerlig forbedring af din Umbraco-løsning.

Vil du vide mere?

Udfyld formen nedenfor, så kontakter vi dig og fortæller dig mere om Umbraco.

 

Publiceret 18. september 2023