Composable architecture
– fleksible digitale løsninger

Composable architecture er en udviklingsmetode, hvor man udvælger de bedste komponenter og kombinerer dem til en brugerdefineret digitale løsning, der er bygget til at opfylde specifikke forretningsbehov.

Kontakt

Anders Hal Werner, CTO

Composable architecture vinder stadig mere indpas - og det er ikke uden grund. Ved at anvende den bedst egnede teknologi og udvalgte komponenter, får virksomheder mulighed for at udvikle customized digitale løsninger, der opfylder netop deres forretningsmæssige behov og samtidig leverer den optimale brugeroplevelse på tværs af forskellige kanaler.

Composable architecture handler om at vælge den bedste teknologi til de krav, der stilles til en digitale løsning netop nu - og justere teknologien hen ad vejen. Det giver øget fleksibilitet, skalérbarhed og frihed, da de enkelte komponenter nemt kan udskiftes, når der opstår nye behov eller teknologier. 

Med en composable løsning får du:

Øget sikkerhed
Composable architecture er baseret på komponenter, der kan implementeres uafhængigt, hvilket eliminerer risici i forbindelse med udskiftning af komponenter og giver øget fleksibilitet i forhold til at tilføje nye komponenter. Composable architecture er bygget på åbne standarder, integrationsmønstre og udvidelsesmodeller og fremmer derfor nem integration og tilpasning.

Øget fleksibilitet
Med composable architecture kan der let foretages ændringer i de enkelte komponenter. Det gør det meget nemmere og hurtigere at tilpasse sig brugernes adfærd og forventninger og tilføje nye funktioner efter behov. Composable architecture giver fleksibilitet enten ved at opdele et system i flere komponenter eller ved at opbygge et system ved hjælp af flere komponenter. Denne tilgang til systemstruktur vil også gøre det lettere at administrere systemet.

Understøtning af forretningen
Composable architecture giver frihed til at vælge de komponenter, som bedst understøtter forretningen. Composable architecture giver fuld kontrol over hver enkelt funktion og mulighed for at skræddersy den digitale løsning. Med composable architecture betaler man kun for dét, der er brug for. På den måde får man mest muligt ud af investeringen og kan vælge netop de funktioner, der rent faktisk er brug for, i stedet for at betale for en alt-i-en-platform, hvor man kun anvender dele af den.

Vil du vide mere?

Vi er overbevist om, at composable architecture er fremtiden for mange digitale løsninger, men ikke nødvendligvis alle. Vi rådgiver dagligt vores kunder om hvorvidt en composable architecture-løsning er den rette for dem. Udfyld formen nedenfor, så ringer vi dig op og tager en uforpligtende snak med dig om composable architecture.

 

Publiceret 23. marts 2023