Skip to main content

Custom udvikling

Skræddersyede digitale løsninger, der er tilpasset dine behov

Kontakt

Martin Hörrmann, Client Director

One size doesn’t fit all. I hvert fald ikke altid. Derfor laver vi også custom udvikling og skræddersyede webapplikationer, der passer til dit behov. Læs mere her.

Når man taler custom udvikling handler det kort og godt om at udvikle en fremtidssikret, integreret digital løsning, der tager afsæt i dine behov og 100% tilpasset din virksomhed. Vi har altid tanke for både brugeren og forretningen – og vi udfordrer hellere vores kunders rutiner og overbevisninger, end vi bygger en mellemgod løsning. 

Det betyder, at du får en digital løsning, der er fleksibel og skalérbar, så den kan udvikle sig i takt med at I vækster og jeres behov løbende ændrer sig. En custom løsning giver en masse fordele i forhold til standardløsninger, hvor man ofte kan blive begrænset, hvilket vil kræve kompromiser.

Custom udvikling giver mulighed for at skabe løsninger, der er nøje tilpasset virksomhedens specifikke behov og krav. Dette betyder, at funktionerne kan optimeres til at understøtte virksomhedens processer og arbejdsgange på bedst mulig vis. Derudover kan en custom digital-løsning ofte let integreres med jeres eksisterende systemer og databaser, hvilket sikrer en mere fleksibel og effektiv dataudveksling og arbejdsproces.

Og hvad så med prisen… Selvom en custom løsning kan være højere sammenlignet med udvikling i en standardløsning, kan det på længere sigt være mere omkostningseffektivt, da licensomkostninger, tilpasninger og opgraderinger ofte kan være dyrere med standardsoftware.

Agil udvikling

Når det handler om udvikling, så er målet er mest værdi for pengene. Derfor arbejder vi agilt. Vi tilegner os ny teknologisk viden og deler den som en naturlig del af vores arbejdsdag.

Vores agile arbejdsmetode sker i tæt dialog med kunden. Deployment er automatiseret og DevOps principperne en del af hverdagen.

ISO 27001/2

Vores solide, indarbejdede processer sikrer skarp styring, sikre leverancer og stabile løsninger.

Vi bruger ISO27001/2 som referenceramme og overvåger performance 24/7/365.

 

aws-badge-copy-460x415Vi er certificerede AWS consulting partnere

authorized-value-added-reseller-512x300-copy
Vi er certificerede Docker business partnere.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om custom udvikling

Publiceret 22. februar 2023