Skip to main content

Nyt multisite til Botved

Botved sælger hjælpeudstyr til dem, der f.eks. ikke selv kan komme op og ned ad trapper, fra seng til kørestol og operere med fire forretningsområder: Tilgængelighed, Stolelifte, Hjælpemidler og Service.

 

Botved havde tidligere et Drupal site, som også var udviklet hos Peytz, men der var udfordringer ift. at differentiere de forskellige forretningsområder, sitet var kompliceret at håndtere for en lille organisation - og tiden var inde til, at det skulle moderniseres.

Vi er en lille spiller på et marked med hård konkurrence. Derfor var det ultravigtigt for os at få et website, hvor vi kunne differentiere os fra de øvrige udbydere.  

 

Mads Peter Poulsen, direktør Botved

Valget faldt på WordPress

Med afsæt i at det nye site skulle afspejle de fire områder, faldt valget helt naturligt på et WordPress multisite. På den måde kunne vi sammen med Botved skabe fire forskellige universer, som henvender sig til forskellige målgrupper.

 

For Mads Peter Poulsen var WordPress et helt naturligt valg, da Peytz for år tilbage udvilkede websitet www.opadtrappen.dk for Botved. 

 

Multisitet har fået et generelt look og en lang række elementer, som kan bruges på tværs af de forskellige sider og giver masser af fleksibilitet.

Vores tidligere site var outdatet og vi vidste at det var tid til at få opdateret vores website. Skiftet fra Drupal til WordPress har været den helt rigtige beslutning, og giver os meget mere frihed til selv at foretage ændringer på vores website. Med et multisite får vi desuden mulighed for at henvende os til de rette brugere med målrettede produkter og budskaber.

 

Mads Peter Poulsen, direktør Botved

WooCommerce og øget fokus på leadgenerering

Som en ekstra funktion er der på sitet med Hjælpemidler implementeret en shop med WordPress plugin’et WooCommerce. Her er det let og hurtigt at købe og leje produkter.

 

Ydermere er der udviklet en funktion, så data på de valgte og konfigurerede produkter kan gemmes eller printes. Den feature er vigtigt, da det ikke altid er dem, der finder og skal bruge produkterne, som betaler, når der indkøbes produkter via det offentlige.

 

I det nye website har Botved desuden ønsket et øget fokus på leadgenerering. Derfor er der i menuen let adgang til at kunderne kan komme i kontakt med Botved, booke et møde eller hente et gratis katalog.

Vi har haft et supergodt samarbejde med Peytz. Det har været en agil proces, hvor der har været arbejdsmøder mellem os og Peytz, og vi har haft mulighed for at komme med input og feedback til den færdige løsning.

 

Mads Peter Poulsen, direktør Botved

Om Botved

Danskejede A/S A. P. Botved er en stærk profil inden for forhandling af lifte og hjælpemidler til både private, samt pleje- og hospitalssektoren. Udover websitet www.botved.dk råder virksomheden også over sitet www.opadtrappen.dk, et site, der udelukkende fokusere på trappelifte.

Brug for hjælp til at udvikle jeres næste website?