Skip to main content

Konceptudvikling

Få hjælp til konceptudvikling og skab innovative digitale løsninger, der imødekommer dine brugeres behov og forventninger.

Digitalt konceptudvikling - fra idé til budskab

 

Peytz har i mange år hjulpet kunder med konceptudvikling til deres forretning. Konceptudvikling er en kreativ og struktureret proces, hvor vi udvikler ideer til at løse specifikke designproblemer. Med vores omfattende erfaring i konceptudvikling hjælper vi vores kunder med at opnå deres mål og skabe løsninger, der imødekommer deres behov.

Peytz Creative Konceptudvikling

 

Konceptudvikling er en proces, hvor man udvikler ideer og koncepter til at løse specifikke designproblemer. Det handler om at omsætte en idé eller et budskab til et konkret koncept, der kan kontekstualisere og formidle budskabet på en unik, interessant og mindeværdig måde, som differentierer sig fra konkurrenterne. Konceptudvikling er en vigtig del af brandudvikling og marketing, da det kan hjælpe med at skabe en stærk og differentieret brandidentitet og styrke brandpositioneringen.

De tre faser i konceptudvikling hos Peytz

 

Peytz' konceptudvikling består af tre faser, der skaber en sammenhængende digital strategi.

 

Analyse

I analysefasen finder vi sammen frem til formålet med løsningen, skaber indsigt i din forretning og målgruppe. Dette sker gennem workshops, hvor vi definerer krav og mål for løsningen. Resultaterne dokumenteres og præsenteres for dig, så du kan godkende dem, inden vi fortsætter til konceptfasen.

 

Koncept

Efter den indsigtsfulde analyse påbegynder vi konceptudviklingen. Vi arbejder metodisk og iterativt og inddrager dig som kunde gennem hele processen. Vi fokuserer på visuel konceptudvikling og bruger skitsering til at konkretisere idéer og øge forståelsen. Konceptfasen afsluttes, når konceptet er fastlagt og godkendt.

 

Design

Et skarpt koncept er nøglen til en god digital strategi. Det er en stor del af svaret på, hvordan de opsatte mål og krav kan realiseres på en god og sammenhængende måde. I designfasen besluttes den endelige æstetik og udfoldelse af jeres digitale brand i samarbejde med dig. Vi finder de rette skrifttyper, layout, farvenuancer og palette, der understøtter hele konceptet til din forretning, og ender med at skabe en prototype.

Skab en stærk og differentieret brandidentitet med Peytz' kreative konceptudvikling. Lad os hjælpe dig med at omsætte dine idéer til unikke digitale løsninger, der imødekommer dine behov og opfylder dine mål.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os her.