Compliancetræning gjort sjovt

I samarbejde med Implement Consulting Groups og Kammeradvokaten har vi udviklet en række applikationer, som gør komplicerede problemstillinger til en leg

Kontakt

Jan-Erik Revsbech, CTO

Udfordringer

Compliancetræning - det lyder kedeligt

Når det kommer til emner som ISO 27001, GDPR  eller andre sikkerhedsrammeværk, vil de fleste nok tænke at det tungt stof, som er svært at tilegne sig. Især når det handler om at  brede det ud i en stor organisation. Netop udbredelsen er dog en nøgleparameter, når virksomheder skal sikre at de er compliant. Det handler derfor om awareness bland alle medarbejdere i hverdagen.

Men hvordan får man det udbredt til hele virksomheden på en måde, hvor det ikke opfattes som kedeligt eller noget der skal gøres af pligt, og hvordan sikrer man at den træning man udfører har en effekt, så man ren faktisk ændrer adfærd?

Mindset

Læring gennem leg

Implement Consulting har igennem mange år leveret træning inden for emner som IT Sikkerhed, ISO 27001/2 og emner relateret til GDPR. Træningen er udviklet i samarbejde med Poul Schmith - Kammeradvokaten, som fysiske brætspil, hvor deltagerne spiller sig gennem en række nøje udformede spørgsmål inden for det givne emne. 

Der findes mange studier som viser, at effekten er langt større ved lære gennem leg.

screenshot5
screenshot1
screenshot3
screenshot2
screenshot4

E-læring

Digitalisering

I samarbejde med Implement og Pouls Schmith - Kammeradvokaten, har Peytz udvilket en række mobilapps som understøtter læring gennem leg konceptet.

Det faciliterede brætspil
Porteføljen består af en tablet optimeret app som kan bruges som understøttende værktøj til fysisk brætspil, eller virtuelle faciliterede brætspil hvor en gamemaster styrer spillets gang via en iPad.

Det asynkrone 1-1 mod din kollega
Complayance er et mobiloptimeret app udviklet specielt til at understøtte en læringsrejse, hvor kollegeaer spiller mod hinande. Spilne foregår ikke nødvendigvis samtidig, men er turbaseret og via push-beskeder informeres deltagerne om spillets gang.

Webversionen
Det sidste produkt i rækken af apps, er en browserbaseret spilleplatform, hvor en række deltagere i real-tid spiller sammen omkring en 100% virtuel spilleplade. Spillet har en gamemaster som styrer spillets gang, mens deltagerne ser via deres egen browser  spilletpladen.

Du kan prøve appen til iOS eller Android her

Teknikken

React native, AWS, Symmfony

Alle mobil apps  er udviklet i React Native, for at sikre én kodebase, der kan udgives til både iOS og Android. 

Backend systemet er er udviklet i PHP/Symfony og er hostet via containere på et Kubernetes cluster i AWS. Det sikrer fuld skalérbarhed, så systemet kan skalere til perioder med mange tusind samtidige brugere.

Skal vi kaste et blik på dit næste projekt?

Se flere cases

Dansk Metal

Shell

Danmarks Radio