Skip to main content

NKT Photonics

Positionering gennem et moderne websitedesign

NKT Photonics er en af de førende leverandører af specialiserede fiberlasere og produktsortimentet omfatter alt indenfor lasere samt en bred vifte af specialfibre. Virksomheden udtaler, at de både har lasere i rummet og på bunden af de dybe verdenshave, og NKT Photonics’ løsninger er at finde i både ren-rum og på olieplatforme.

Baggrund for projektet

NKT Photonics kom til Peytz med et ønske om at forny og modernisere deres website, og i højere grad positionere sig som markedsledende gennem udtrykket på deres website. Målsætningerne for det nye site var at opdatere designet med et mere moderne udtryk, så det i højere grad kunne afspejle, at NKT Photonics er en innovativ high-tech virksomhed.

 

Derudover var der fokus på at forbedre brugerrejsen, så kunderne blev guidet til sider med relevant produktinformation og mulighed for at kontakte specialisterne, der er ansat hos NKT Photonics.

Proces

 

Med udgangspunkt i en indsigtsanalyse foretog Peytz Creative en række interviews, med det formål at indsamle og konsolidere relevante data til at understøtte det kommende design. Der blev både udført interviews med potentielle kunder i målgrupperne og med sælgere fra NKT Photonics – alt sammen for tilbundsgående at forstå, hvordan rejsen mod at købe en laser foregår i virkeligheden og hvilken rolle sitet spiller i selve købsprocessen.

 

NKT Photonics ønskede en gennemgang af navigationen på sitet, og ved hjælp af User Experience (UX) kunne Peytz Creative kortlægge brugeroplevelsen af navigationen på det gamle site og udarbejde forslag til forbedringer. Det blev lagt stor vægt på, at det skulle være let at komme til sitets forskellige kontaktpunkter, da NKT Photonics i højere grad ønskede at brugerne anvender deres kontaktformularer.

 

Peytz Creative var også inden over hele designfasen, hvor der var fokus på at re-designe layoutet. Også her kunne input fra UX-fasen inddrages, da de to faser overlapper hinanden på mange områder. Formålet var at skabe et moderne og overskueligt design, der understøtter de kvalitetsprodukter NKT Photonics er kendt for, og samtidig skabe et godt flow på hele sitet for at øge den generelle brugeroplevelse.

Produkterne i fokus

 

Med udgangspunkt i designoplægget fra Peytz Creative gik WordPress-teamet i Petyz Technology i gang med at udvikle det nye site. Det nye site skulle i højere grad promovere NKT Photonics’ unikke produkter og løsninger, derfor har det nye design produkterne i fokus. 

 

WordPress er en af Peytz' kernekompetencer, og vores team af WordPress specialister er eksperter i frontend- og backend-udvikling. Med udgangspunkt i oplægget fra Peytz Creative byggede WordPress-teamet den helt rigtige løsning baseret på NKT Photonics ønsker og reelle behov. Grundet vores store erfaring med WordPress, kom vi hurtigt i mål med opgaven og kunne på den måde være med til at sikre, at NKT Photonics også i fremtiden kan positionere sig som markedsledende gennem udtrykket på deres website.

Skærmbillede 2022-03-28 kl. 13.17.06