Skip to main content

Peytz - Digital udvikling

Peytz i pressen

Digitale eksperter

Hos Peytz er vi digitale til fingerspidserne. Vi har siden 2002 leveret digitale løsninger til nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. I dag er vi et af Danmarks stærkeste digitale udviklingshuse og vi har siden september 2022 været en del af iO - et digitalt bureau, der tæller over 2000 ansatte med mere end 30 bureauer i bl.a. Holland, Belgien, Sverige og Bulgarien. 

Vi brænder for at lave innovative og komplekse løsninger for digitalt ambitiøse kunder. På tværs af huset har vi kunder i alle størrelser, som findes både i den offentlige såvel som private sektor - typisk er det store organisationer med en overvægt af danske medier. 

Som digitalt bureau med mere end 2000 dedikerede digitale eksperter i hele Nordeuropa, sidder vi inde med en masse viden om digitale tendenser og trends. Har du brug for en ekspertudtalelse, så kan vi med garanti finde den rette til at udtale sig.

 

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor eller tag fat i CEO Laust Jørgensen, hvis du har brug for en ekspertudtalelse eller gerne vil vide mere.

 

LAUST_V005 1Laust Jørgensen

CEO

+45 2972 2961

lj@peytz.dk