IT Sikkerhed

Din IT sikkerhed er helt afgørende for, at du lykkes

Kontakt

Henrik Mee Løvgret, head of DevOps and Operation

Denne verdens IT kriminelle bliver stadigt dygtigere, og vigtigheden af at sikre sine kritiske data er gang på gang blevet påvist af kedelige datalæk, inficeringer og indbrud.

I 2017 blev det største danske rederi A.P. Møller-Mærsk udsat for et ransomware angreb, som forårsagede lockdown af 76 havneterminaler, samtidig med at virksomheden mistede evnen til at håndtere ordrer. Det kostede Mærsk et anseeligt beløb mellem 1 og 2 milliarder kroner på tabt forretningsdrift.

Typiske årsager til at hackere får adgang til følsom information er for sen, eller helt manglende, opdatering af systemer og applikationer. Hver eneste dag afsløres et stort antal nye, hidtil ukendte, sårbarheder. I første halvår af 2018 blev det til hele 10.644 af slagsen, fortæller danske DKCERT. Af dem vurderes hele 17 procent som værende kritiske.

Vi tager IT sikkerhed alvorligt

Hos Peytz tager vi din sikkerhed seriøst. Kritiske opdateringer bliver på alle vores løsninger installeret i en lynhurtig og fuldt automatiseret proces. Vores netværk er segmenteret fysisk og virtuelt. I stedet for passwords bruger vi som minimum RSA-2048 bit krypterede nøgler som kun få, udvalgte administratorer har adgang til. Vi anvender audit logging, så vi altid kan se, hvem der har været inde, hvorfra og hvad de har lavet. Vi benytter den internationale standard for IT sikkerhed ISO/IEC 27001/27002.

Sikkerhed og emails

Peytz har i mange år været leverandør af email tjenester og sender hver dag rigtig mange mails for blandt andet kunder som TV 2, DR, FOA og 3F.

Som en del af dette forretningsområde, så laver vi også analyser og løsninger til sikring af domæner mod spoofing og phishing ved brug af DMARC, så du har kontrol over, hvem der kan sende mails med dit domæne som afsender.

Fakta

Kontakt os

Claus_Sølvsteen

Claus Sølvsteen
Partner 

cs@peytz.dk
+45 7220 0101
+45 2222 9042

(Opdateret 10. maj 2022)

Publiceret 30. marts 2021