DMI præsenterer nyt website

Peytz har bistået med design og brugerinddragelse

Kontakt

Laust Jørgensen, CEO

Proces

Brugervenligt og visuelt design

I sidste uge kunne DMI gå i luften med et nyt website, hvor feedback fra DMI’s brugerpanel var fundamentet for de nye designændringer. Peytz har bistået med design og brugerinddragelse. 

DMI er en meget velbesøgt side, og kravene til et brugervenligt og visuelt tiltrækkende design er derfor høje. 

Den seneste designændring i 2019 sendte desværre DMI ud i et stormvejr, og derfor udarbejdede DMI en faseinddelt plan, der trinvis skulle give brugerne den vejrtjeneste, de ønskede sig. For at realisere planen startede DMI et intenst og vigtigt samarbejde med Peytz for godt et år siden. 

Med afsæt i et brugerpanel bestående af 2.000 vejrinteresserede brugere har DMI i samarbejde med Peytz nu præsenteret et nyt design med markante ændringer, der skal forbedre adgangen til viden om vejr, klima og hav.

Med en ny forside, ny lokalvejrside, forbedret navigation og flere satellitbilleder tilbyder DMI.dk nu flere informationer end tidligere samt et bedre og mere komplet vejroverblik. 

Og forbedringerne fortsætter!

Fordi samarbejdet mellem Peytz og DMI er slet ikke slut endnu. Inden for den kommende tid vil DMI.dk blive udbygget yderligere, hvilket blandt andet omfatter nye sider, der er målrettet specialbrugere af vejrinformationer. 

Vi ser i Peytz frem til at fortsætte det spændende samarbejde med DMI. Brug for hjælp til jeres projekt?