Skip to main content

TYPO3

TYPO3 - et brugervenligt CMS med simpel struktur

Kontakt os

TYPO3 udvikling

Hos Peytz har vi mange års erfaring med udvikling af TYPO3-løsninger for organisationer og institutioner i alle størrelser. Vi i gennem tiderne lavet TYPO3 udvikling for bl.a. Bolius, Det Ny Teater og Miljø- og Fødevareministeriet.

 

Har du et ønske om at skabe, udvikle eller forny dit CMS, tager vi dig i hånden og vejleder i, hvornår TYPO3 er den rigtige løsning og hvornår det ikke er det.

TYPO3 -et unikt og brugervenligt system

TYPO3 er, som DrupalWordPress og Umbraco, et Open Source Content Management System. Det vil sige, at kildekoden er offentligt tilgængelig, hvorfor du har mulighed for at skifte leverandør når som helst.

Screenshot 2021-03-19 at 13-43-06-png

Tjenesten er gratis, hvilket betyder, at du slipper for dyre licensbetalinger, og blot betaler for udviklingstiden og driften.

 

TYPO3 er meget let at administrere, hvilket gør, at du kan køre og redigere din hjemmeside, uden at lære HTML, CSS, programmering eller Web Design.

 

TYPO3 er et ekstraordinært CMS, hvis du ønsker en skræddersyet løsning med en simpel struktur, som gør det let at strukturere dit indhold.

 

TYPO3 er den helt rigtige løsning, hvis du ønsker et system, som har brugervenlighed, sikkerhed og funktionalitet i højsædet.

Typo3 hjemmeside - digital service fra A-Z

Når vi udvikler en TYPO3 hjemmeside, tager vi udgangspunkt i jeres behov. Herefter udvikler og afprøver vi vores løsninger, så du kan se frontenden virke, før vi begynder at kode funktionaliteten.

 

Vi ved at samfundet udvikler sig. Derfor er vi også eksperter i SEO, SEM og derfor sørger vi ikke kun for din TYPO3 udvikling, men sikrer også at din virksomhed er digitalt opdateret og klædt på til fremtiden.

Screenshot 2021-03-22 at 10-28-15-png

Danmarks bedste drift og vedligeholdelse

Uanset behov kan vi levere løsningen samt stå for drift, vedligeholdelse og hosting af dit TYPO3 website. Vi leverer som standard 99,9% oppetid, sikrer mod DDoS og andre angreb ligesom vi har åben vagttelefon 24/7 i tilfælde af nedbrud.

Skal vi hjælpe dig med at komme godt i gang med TYPO3? Så kontakt os her.