Skip to main content

Derfor valgte Videnskab.dk
en WordPress-løsning

Til denne morgeninspiration hørte vi om WordPress - et af verdens mest benyttede CMS'er

Til denne morgeninspiration havde vi besøg af Videnskab.dk, der har fået relanceret deres website, og som fortalte hvorfor de valgte en WordPress-løsning. 

Vi kiggede også nærmere på WordPress, og hvorfor vi ofte vælger platformen til vores kunder. Derudover modbeviste vi et par af de myter, du måske havde hørt om WordPress. 

Til denne morgeninspiration blev du klogere på et af verdens mest benyttede CMS-løsninger. 

I april 2023 gik Videnskab.dk i luften med et splinternyt website. Det nye website har fået en radikalt makeover, hvor nye, klare farver skal hjælpe brugerne med at navigere rundt på hjemmesiden. Peytz stod for den tekniske udvikling af websitet, hvor vi erstattede den tidligere Drupal-løsning med en WordPress-løsning. 

 

Vi havde besøg af Ditte Svane-Knudsen, Redaktionssekretær på Videnskab.dk og Jonas Salomonsen, Nyhedsredaktør på Videnskab.dk, der fortalte om, hvorfor valget faldt på WordPress og hvilke overvejelser, der lå bag.

 

Mads Bjørn Teglgård, afdelingsleder i Peytz’ WordPress-afdeling, fortalte om hvorfor WordPress er state-of-the-art for CMS-løsninger, og fortalte om processen med at udvikle Videnskab.dk. Mads modebevidste også nogle af de myter, som du sikkert har hørt om WordPress. 

 

Der blev også delt ud af vores erfaringer med Wordpress og dykket ned i konkrete WordPress-løsninger, vi har udviklet for vores kunder. 

Speakers

Til denne Morgeninspiration tog afdelingsleder i WordPress, Peytz, Mads Bjørn Teglgård deltagerne rundt i alle relevante hjørner af den udbredte CMS-platform.

MADS_BJORN
Mads Bjørg Teglgård
Afdelingsleder, WordPress
+45 72 20 01 01 / mbe@peytz.dk