Skip to main content

Masterclass: the potential of AI

Til det afholdte morgeninspiration hørte vi om de nyeste trends inden for AI, og hvilke betydninger de har for din virksomhed.

Til denne morgeninspiration mødte vi Christofer Falkman fra Stendahls, der gav os indblik i de nyeste AI tools og hvordan de kunne give forretningsmæssig værdi.

Til morgeninspiration fik vi det seneste nyt om AI. Gennem praktiske use cases og best practices stillede vi skarpt på AI, og kiggede nærmere på de nyeste udviklinger og hvordan fremtiden (måske) ser ud for AI. 

 

Generativ AI er en fantastisk ny problemløsningsteknologi, og tjenester som ChatGPT viser tydeligt, hvilke forretningsmæssige muligheder disse værktøjer giver. 

 

Vi havde besøg af både blandt andet Digitale Redaktør, Digital Designer Manager, Senior Client Director, Kommunikationschef, Digital Udviklingsleder, Administrerende direktør, der alle sammen var ivrige efter at få det seneste nye om AI. De kom alle derfra med interessante takeaways og innovative måder at løse digitale udfordringer, så de kunne øge deres forretningsværdi og effektiviteten. 

 

Her er nogle udkast af hvad de syntes om morgeninspirationen: 

 

“Rigtig interesant oplæg, der ikke var for branchespecifikt. God blanding af fakta, demonstrationer og tips. Har skrevet mange ideer ned jeg vil gå videre med.”

 

“Christofer er spændende at høre på. Mange interessante ting.”

 

“Oplægget var godt. Gode, sjove slides. Tydeligvis meget vidende om emnet.”

 

“God speaker og præsentation. Relevante og stærke cases. Mange tips til anvendelse.”

Speaker

 

Denne morgeninspirations speaker var Christofer Falkman, der er AI Strategy Lead hos Stendahls og har over 20 års erfaring med at designe digitale tjenester og strategier.

 

Christofer Falkman
AI Strategy Lead, Stendahls
+46 706 720 645 / christofer.falkman@stendahls.se
 
Skærmbillede 2023-06-15 kl. 12.49.04

Vil du vide mere?