iO WordPress XPG

- vidensdeling på tværs af landegrænser

Kontakt

Mads Bjørn Teglgård, afdelingsleder, WordPress

For at bringe de mange WordPress-afdelinger tættere sammen, har iO oprettet en fælles ekspertgruppe (kaldet XPG). iO WordPress XPG er en gruppe WordPress-eksperter, der udover repræsentanter fra Peytz, også består af kollegaer fra Triggerfish, Awave og iO. 

Fra Peytz er det Jesper V. Nielsen, der sidder som repræsentant i iO WordPress XPG.

“Det er virkelig fedt at mødes med kollegaer og vidensdele på tværs af landegrænser. Sammen kan vi holde fingeren på pulsen og lære af hinandens måder at arbejde på,” siger Jesper V. Nielsen, Techlead & Senior udvikler.

På tværs af hele iO er der pt omkring 65 WordPress-udviklere, og det giver derfor stor værdi, at man kan erfaringsudveksle, sparre på forskellige opgaver og trække på hinandens erfaringer og styrker. 

“Jeg ser et stort potentiale i den nyoprettede gruppe. Udover at vi hurtigere bliver en mere integreret del af iO, er gruppen også startskuddet på at ensrette arbejdsgange og fælles optimere vores WordPress-løsninger. Derudover kan vi hjælpe og vejlede hinanden tværs af hele iO og dermed skabe endnu mere værdi for vores kunder. Sidst men ikke mindst er gruppen også til for, at vi kan blive klogere og løfte vores kompetencer,” siger Mads Bjørn Teglgård, Afdelingsleder WordPress.

Formålet med iO WordPress XPG er at lette samarbejdet, give værdifuld indsigt i de forskellige arbejdsmetoder, skabe gennemsigtighed og ikke mindst fremme samarbejdet på tværs af landegrænser.

Publiceret 22. februar 2023