Derfor valgte Videnskab.dk
en WordPress-løsning

Kom til morgeninspiration og hør om WordPress - et af verdens mest benyttede CMS'er

Morgeninspiration

Rentemestervej 56C, 2400 Kbh. NV

På denne morgeninspiration får vi besøg fra Videnskab.dk, der netop har relanceret deres website, som vil fortælle, hvorfor de valgte en WordPress-løsning.

Vi skal kigge nærmere på WordPress, og hvorfor vi ofte vælger platformen til vores kunder. Og så buster vi et par af de myter, du måske har hørt om WordPress.

6. Why WordPress is one of the worlds most used CMS

Kom til morgeninspiration og bliv klogere på et af verdens mest benyttede CMS-løsninger.

I april 2023 gik Videnskab.dk er i luften med et splinternyt website. Det nye website har fået et radikalt makeover, hvor nye, klare farver skal hjælpe brugerne til at navigere rundt på hjemmesiden. Peytz har stået for den tekniske udvikling af hjemmesiden, hvor vi har erstattet den eksisterende Drupal-løsning med en WordPress-løsning. 

Vi får besøg af Ditte Svane-Knudsen, Redaktionssekretær på Videnskab.dk og Jonas Salomonsen, Nyhedsredaktør på Videnskab.dk, der vil fortælle om, hvorfor valget faldt på WordPress og hvilke overvejelser, der lå bag.

Mads Bjørn Teglgård, afdelingsleder i Peytz' WordPress-afdeling, vil  fortælle hvorfor WordPress er state-of-the-art inden for CMS-løsninger, og vil også fortælle om processen med at udvikle Videnskab.dk. Og så vil Mads også buste nogle af de myte, som du sikkert har hørt om WordPress.

Til slut er der også rig mulighed for at stille spørgsmål til både Ditte, Jonas og Mads.

Overvejer du at bygge dit næste website i WordPress, så kom med til morgeninspiration, hvor vi vil dele vores erfaring med WordPress og dykke ned i konkrete WordPress-løsninger, vi har udviklet for vores kunder.

Speakers

Til denne Morgeninspiration vil afdelingsleder i WordPress, Peytz, Mads Bjørn Teglgård tage med rundt i alle relevante hjørner af den udbredte CMS-platform.
MADS_BJORN
Mads Bjørg Teglgård
Afdelingsleder, WordPress
+45 72 20 01 01 / mbe@peytz.dk

Det her er relevant for dig, hvis du er

  • Marketingchef
  • Kommunikationschef
  • Ansvarlig for digitale udviklingsprojekter
  • Digital chef

Praktisk

  • Vi mødes hos Peytz, Rentemestervej 56C, 2400 Kbh. NV
  • Det hele sker den 15. juni 2023
  • Der er kaffe og croissanter fra 8.30.
  • Vi slutter præcis 10.45
  • Det er gratis

Vores gratis morgeninspirationer er fortrinsvis for nye og eksisterende kunder. Vi forbeholder os derfor retten til at afvise andre.

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder ved arrangementet. Billederne vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede billeder. Peytz forbeholder sig retten til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Tilmeld dig morgeninspirationen her