Skip to main content

Future Tech Insights: Sådan kommer fremtidens teknologi til at påvirke din virksomhed

Kom til morgeninspiration og hør mere om de nyeste tech-tendenser fra CES i Las Vegas - verdens førende tech-begivenhed.

Morgeninspiration

Rentemestervej 56C, 2400 København NV

På denne morgeninspiration får du seneste nyt fra den netop afholdte CES i Las Vegas – verdens førende tech-begivenhed. Her vil Kaj Leissner og Kim Niklasson give dig et unikt indblik i den spændende digitale og teknologiske udvikling, der sker netop nu.

Kaj og Kim vil gennemgå de vigtigste take aways fra CES og give dig værdifuld indsigt i de banebrydende tendenser, der former teknologilandskabet netop nu - lige fra banebrydende innovationer til brancheskift - du får det fulde overblik. 

Kaj og Kim vil dykke ned i nedenstående emner, og kigge nærmere på hvilke indflydelse disse kommer til at have på din forretning i fremtiden.

Bæredygtighed - og hvordan globale virksomheder kigger i nye retninger for både materialer og energiforsyning.
Tilgængelighed, inklusion og mangfoldighed - emner, der er større end nogensinde, med innovative ideer til, hvordan man når ud til ikke-konventionelle målgrupper og udvider markedet. Løsninger bliver nemlig bedre gennem tilgængelighedsdesign som et supplement til UX-design.
AI er overalt - alle nye innovative produkter er drevet af eller inkorporerer AI på en spændende måde. Vi kigger på hvordan meget store virksomheder har formået at nå langt med AI og hvorfor.
Sundhed og velvære - AI har været en afgørende brik i puslespillet her, ikke kun ved at måle, hvordan man har det, men også ved at blive en del af et større økosystem ved at foreslå behandlinger eller livsstilsændringer.
Mobilitet - lidt om udviklingen inden for bl.a. selvkørende biler.

 

 

Denne morgeninspiration foregår på engelsk. 

Tilmeld dig morgeninspirationen her

 

Speakers

Kim Niklasson

Digital Designer

Kaj Leissner

Business Area Director, Service Design & Innovation

Det her er relevant for dig, hvis du er
 • Marketingchef
 • Kommunikationschef
 • Ansvarlig for digitale udviklingsprojekter
 • Digital chef
 • Digital designer
 • Innovationsdirektør


Praktisk

 • Vi mødes hos Peytz, Remtemestervej 56C, 2400 København NV
 • Det hele sker den 11. april 2024
 • Der er kaffe og croissanter fra 8.30.
 • Vi slutter præcis 10.45
 • Det er gratis

Vores gratis morgeninspirationer er fortrinsvis for nye og eksisterende kunder. Vi forbeholder os derfor retten til at afvise andre.

 

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder ved arrangementet. Billederne vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede billeder. Peytz forbeholder sig retten til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.