Sustainable design – future-proofing with accessibility

Kom til morgeninspiration og bliv klogere på, hvordan du kan maksimere effekten af dine digitale tjenester ved at gøre dem mere tilgængelige.

Morgeninspiration

Rentemestervej 56C, 2400 København NV

På denne morgeninspiration møder du Sara Lerén, UX Director fra Stendahls, der vil fortælle om hvorfor digital tilgængelighed er blevet en vigtig succesfaktor for alle typer virksomheder.

Omkring 20% af befolkningen har et eller flere handicap, der gør dem ude af stand til at anvende digitale løsninger. Digitale tilgængelighed handler om at maksimere effekten af dine digitale tjenester, ved at gøre dem tilgængelige for alle.

 

Nye love og regler har ført til øget bevidsthed, og med den fortsatte globale turbulens er der et voksende behov for bæredygtige og robuste løsninger, som folk kan bruge, selv når de er stressede eller udmattede.

 

På denne morgeninspiration får du tips til, hvordan du maksimerer effekten af dine digitale løsninger ved at gøre dem mere tilgængelige. Du vil også høre om eksisterende og kommende regler for tilgængelighed, herunder den kommende europæiske lov om tilgængelighed, der dækker digitale tjenester til e-handel, banktjenester og offentlige transporttjenester.

 

Laust Jørgensen vil på denne morgeninspiration fortælle om det sæt Ansvarligheds- og Bæredygtighedsdogmer, som han og resten af IT Branchen er ved at udarbejde.

Denne morgeninspiration foregår på engelsk.

Speakers

 

Til denne morgeninspiration møder du Sara Lerén, der er UX Director hos Stendahls.

 

Sara Lerén
UX Director, Stendahls
sara.leren@stendahls.se
 
Skærmbillede 2023-10-11 kl. 12.47.10
Det her er relevant for dig, hvis du er

 

  • Marketingchef
  • Kommunikationschef
  • Ansvarlig for digitale udviklingsprojekter
  • Digital chef
 
Praktisk
  • Vi mødes hos Peytz, Rentemestervej 56C, 2400 København NV
  • Det hele sker den 8. februar 2024
  • Der er kaffe og croissanter fra 8.30.
  • Vi slutter præcis 10.45
  • Det er gratis

 

Vores gratis morgeninspirationer er fortrinsvis for nye og eksisterende kunder. Vi forbeholder os derfor retten til at afvise andre.

 

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder ved arrangementet. Billederne vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede billeder. Peytz forbeholder sig retten til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Tilmeld dig morgeninspirationen her